• Почетна
  • ДРУШТВО
  • ДОК СРБИЈА ЕМИТУЈЕ „СУЛЕЈМАНА“, Турци убијају српску децу у Истанбулу
Прочитај ми чланак

ДОК СРБИЈА ЕМИТУЈЕ „СУЛЕЈМАНА“, Турци убијају српску децу у Истанбулу

0

SP Navijac koji je ubijen cb_62sulejman

Убиство навијача Црвене звезде у Истанбулу ставиће државу Србију можда на највећи испит у последњих неколико бурних година. Јер, уколико овај трагичан догађај не освести како српску власт, тако и српски народ, чека нас сценарио у којем ћемо сами себе да укинемо као нацију и државу.

Многима ће прва асоцијација на овај догађај бити погибија француског навијача Бриса Татона у Београду. Да ли би сада требало да очекујемо од Александра Вучића и Ивице Дачића да покрену општу дипломатску офанзиву како би починиоци злочина у Истанбулу добили 200 година затвора, извињење од званичне Турске и хиљаде становника Истанбула како пале свеће на месту несреће?

Не, ништа се од овога нажалост неће догодити. Вучић је још у Београду дозволио турским навијачима да демолирају аутобусе по Београду, шиптарским терористима да дивљају и понижавају. Неће ваљда због младог српског живота да угрожава „братске и никада боље односе са Анкаром“. Нарочито сада, „када су обе земље на прагу ЕУ“.

Наравно, да ни једна свећа неће бити упаљена за младог М.И. (25), већ ће, будите сигурни, већина у Истанбулу славити што су заклали „српског терористу“, како је навијаче Црвене звезде описао човек у покушају, тренер Галатасараја.

И зато би српска јавност морала да схвати да јој из Истанбула не стиже ништа добро. На страну што је Турска један од највећих протагониста Велике Албаније, неосманизма, што урушава Републику Српску и потпаљује такозвани Санџак. Можда је и највећи проблем што Срби, испраног мозга, гутају турске серије попут геноцидног „Сулејмана“, које перфидно поручују како су Турци део балканске историје и да им је ту и место.

Све док не дигнемо глас и решимо да, ма како цена била висока, узвратимо на непрекидне покушаје еутаназије српске нације, овакви трагични догађаји ће нам се и даље дешавати.

(СРБИН.ИНФО – Алексеј Димитријевић, Марко Ивковић Фото: Фејсбук)