Прочитај ми чланак

ДНО ДНА Режимски таблоид исмева Васкрс – Деле сличице за јаја: Вучић, Кон, Дарија

0

Некада чувена крилатица са пијаца - "Касандра на јајима", коју су Роми узвикивали када су продавали сличице за Васкрс са ликом глумице из латиноамеричке сапунице, данас је у СНС матриксу званом Србија, чак постала друштвено прихватљива.

Јер, шта је једна Касандра наспрам сулуде идеје Вучићевог таблоида Српског телеграфа да на умоболан начин исмева највећи хришћански празник тако што ће својим читаоцима поклонити сличице за Васкршња јаја са ликом Александра Вучића, Предрага Кона, Дарије Кисић Тепавчевић, Ивице Дачића, сатанистичких петокрака на грбовима Звезде и Партизана!

Шта мораш да имаш у глави, па да на Васкршња јаја ставиш слику Вучића, Кона или Дарије!!?? Где је дно лудила у којем живимо и да ли овај народ има мало мозга и морала или је већина спремна да на овај или онај начин легне испод Палме или неког другог Вучића зарад мрвица са стола дубоке Удба државе?

Готово да нема сумње да ће разне Кебаре, Лангуре и остале гадуре на друштвеним мрежама да објаве слику „чуваркуће“ са Вучићевим ликом, али прави српски народ боље да се за овај Васкрс погледа у огледало и запита – ДОКЛЕ ВИШЕ ОВАКО?