Ана Ивановић учествовала у куповини 35 респиратора за Србију

0

Пример свима… Ивановићева, уз још неколико компанија, учествовала у наручивању великог броја апарата од којих зависе многи људски животи.

Ана Ивановић учествовала је у набавци 35 респиратора за грађане Србије! Како сазнајемо, наша тенисерка дала је финансијску подршку, али се и „заложила“ преко својих контаката за набавку ових преко потребних апарата.

Неколико компанија и Ивановићева обезбедили су велика новчана средстава којима је наручено 35 респиратора за потребе медицинског система Србије. Све то урађено је под капом Уницефа, чији је Ана амбасадор већ годинама. Из извора блиских једној од компанија које су помогле сазнали смо да је наша тенисерка урадила изузетно много, што финансијски, што помоћу личних контаката, како би наши грађани добили неопходну опрему. Додаћемо да је ова светска организација укупно наручила 50 респиратора за нашу земљу.

Они су ових дана већ почели први део испоруке маски, заштитних одела, визир наочара и рукавица за здравствене раднике. Такође, за почетак ће и 1.700 најугроженијих породица добити хигијенске пакете. Касније ће тај број бити и већи.

Уместо било каквог закључка, само две речи: Хвала, Ана!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!