• Почетна
  • ДРУШТВО
  • Младића у Реснику наркомани киднаповали, физички и психички мучили, медији ћуте о нападу!
Прочитај ми чланак

Младића у Реснику наркомани киднаповали, физички и психички мучили, медији ћуте о нападу!

0

У недељу ујутру око два часа иза поноћи, двојица наркомана киднаповала су П. Т. (26) у Улици Славка Миљковића у београдском насељу Ресник, секли га ножем и малтретирали до јутарњих часова. Ипак, из непознатих разлога, медији су одбили да објаве ову вест.

П. Т. је стајао испред ресторана брзе хране, када су му се обратила двојица младића и питала га да их превезе до моста у Раковици где планирају да се нађу са девојкама.

После краћег убеђивања, он је пристао да их повезе. Када су стигли на циљ, испоставило се да их девојке чекају код Бранковог моста. П.Т. није желео да их вози даље и покушао је да се извуче из непријатне ситуације уз образложење да нема довољно горива и да ујутру рано иде на посао. Тада су нападачи постали агресивни и почели да га боду ножем у колена и рамена у знак упозорења шта ће да му се догоди ако не поступи како су тражили.

Он је наставио да вози до Бранковог моста, док су ножеви били уперени ка њему. Тамо су у аутомобил ушле две девојке, а нападачи су несрећном младићу наредили да их вози назад у Ресник. Пошто је П. Т. рекао да је остао без горива, нападачи су му наредили да вози на „Стеко“ пумпу у близини фабрике „Бип“. Наточили су бензин у вредности од 2.000 динара и уз претњу натерали младића да, не плативши рачун, побегне са пумпе.

Један од нападача који је седао на сувозачевом месту, ножем је ломио командну таблу и све време претећи махао возачу испред лица, док је други седео позади и заједно са девојком, такође наоружан ножем, секао и ломио по аутомобилу, гасио цигарете и у једном тренутку возачу стргао ланчић са врата.

П.Т. је ипак успео да остане смирен и прибран. Искористио је тренутак непажње и својој девојци послао смс поруку да је киднапован, али није стигао да наведе локацију на којој се налази. Избезумљена девојка је одмах позвала полицију која није могла да реагује, јер није знала где се аутомобил налази.

Овај „пир наркомана“ трајао је до пет ујутро када су возача довезли до Рипња, извели га из аутомобила, тукли, шутирали, а аутомобил демолирали каменицама! Ни то им није било довољно, па су несрећног младића секли по рукама и забијали му врх ножа у тело, претећи му да ће убити њега и његову породицу, ако их пријави полицији. Опљачкали су га и однели све што је било вредно у аутомобилу.

Исечен, крвав и истраумиран после вишечасовне тортуре, П. Т. је некако успео да се довезе до хотела „Хиљаду ружа“ на Авали одакле је позвао полицију, која је обавила увиђај. Дошла је и екипа Хитне помоћи, која је младића одвезла у Ургентни центар. Полиција је после напада ухапсила двојицу нападача, као и две девојке које су биле присутне током извршења неколико кривичних дела.

Према незваничним информацијама, нападачима је продужен притвор до 60 дана, али остаје питање зашто овом инциденту нико од домаћих медија није желео да посвети пажњу?

Редакција Србин.инфо