Прочитај ми чланак

Бранко Коцкица пије из „зидарца“ усред Скупштине (ФОТО)

0

Некада омиљени лик из детињства свих нас који смо гледали његове емисије, Бранко Коцкица, данас је Бранко Милићевић, одборник СНС-а у Скупштини града Београда, а није реткост од кад је на тој функцији да уприличи и по који скандал.

Већ се писало о томе како је на једној од седница Милићевић вербално напао и вређао чланицу комисије из опозиционе групе Морамо, а затим је гађао и папирним материјалима са седнице.

Наставио је у сличном стилу своју политичку каријеру. На друштвеним мрежама се појавила фотографија његовог новог наступа.

Као што видимо, Бранко пије нешто из стаклене флаше, понављамо нешто… Из овог угла врло подсећа на класичну пивску 0,5 боцу. Такозвани „зидарац“. Сад, можда пије чај из такве боце, пише City магазине.

Слика се врло брзо проширила друштвеним мрежама.

„Флаша до флаше гајбица, кроз простор и кроз време, и увек нови амандмани и увек нове теме“, „Виски, вињак, лоза то је моја дијагноза“, „То је чај за простату и коцкице у бубрегу“, „Тататата пива, татата пива“, само су неки од коментара.

Ове фотографије и не чуде толико јер нису ретке приче из кулоара и свакодневних дешавања разних људи, у којима су сусретали Милићевића како уме да буде и бахат, безобразан и груб према онима који су у њему одувек видели Бранка Коцкицу, јунака из детињства.

Што рече један од коментатора: „Човек одлучио да постане животна лекција за све узрасте, има врло методичан приступ“, па тако изгледа, и дан данас Бранко Коцкица васпитава све нас, на свом примеру, да се не претворимо у њега у старости.