Прочитај ми чланак

КРАЈИШНИЦИ се одрекли Атлагића: То је само Туђман радио!

0

Марко Атлагић је ових дана, по оценама многих, нанео озбиљну штету Крајишницима његовим ставом да из земље треба да оду чувени глумац Бјелогрлић или С. Саблић. Послао је поруку да људи који су рођени у Србији и имају њено држављанство треба да буду протерани, каже се у Фејсбук објави на страници "Крајишници".

– То је управо радио режим Фрање Туђмана, који је протеривао Србе. Марко Атлагић је вечити функционер и изгледа му није стало до обичних Крајишника, којима ће због овога бити нанета морална штета. Због чега се служи Туђмановим методама? Шта мисле пратиоци странице „Крајишници“ – запитали су са ове странице.

Напади које Марко Атлагић свакодневно упућује са скупштинске говорнице лидерима опозиције и њеним симпатизерима, наишла је на жестоку осуду крајишких Срба, који су некада били сународници са овим СНС јуришником.

Међу коментарима озлојеђених Крајишника каже се да је „Атлагић осрамотио крај из којег је потекао, звање и столицу на којој седи“. Констатује се да он „свађа Крајишнике са браћом из Србије“, и позива се на његов бојкот. Помиње се и да је „зидао кућу у Кумодражу када је „побегао“ из РСК, а да сада прича о моралу и патриотизму“.