Прочитај ми чланак

ШОУ СЕ НАСТАВЉА: Ухапшен мушкарац (44) који је пратио Вучићеву ћерку

0

Човек са богатим полицијским досијеом, из дана у дан пратио је ћерку председника Србије, претио и планирао напад на људе задужене за њену безбедност

С. П. (44), који је припремао је напад на Милицу Вучић (17), ћерку председника Србије Александра Вучића, ухапшен је, преноси Република.рс.

Човек са богатим полицијским досијеом, из дана у дан пратио је ћерку председника Србије, претио и планирао напад на људе задужене за њену безбедност.

– Упорно из дана у дан долазио је испред школе коју похађа Милица Вучић (17). Снимао је девојчицу, али и чланове обезбеђења који су задужени за њену безбедност – пренели су раније медији.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су тачни наводи појединих медија о томе да постоје особе које прате и надзиру активности његово двоје старије деце.

У интервјуу за телевизију Пинк, Вучић је рекао да је истина да су „одређена лица“ пратила његову ћерку, као и да има сазнања да припадници појединих страних служби фотографишу његовог старијег сина на његовом радном месту, на којем ради „као обичан радник за плату од 500 евра“.

Говорећи о претњама његовој ћерки Милици, Вучић је рекао да се нада да није реч о опасном човеку који може да је угрози али да цела атмосфера оставља поседице по њена осећања, иако је сматрао да је она најчвршћа у целој фамилији.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!