Прочитај ми чланак

БЕСКРАЈНА ЉУБАВ: Били 65 година у браку и умрли у истом дану! (Видео)

0

65-godina-u-braku1

Необична прича о великој љубави брачног пара који је провео 65 година у браку почиње 1948. када су се упознали и оженили, а завршава недавно кад су умрли обоје у истом дану, са шест сати размака.

Франк и Елеанор Турнер упознали су се 1948. у салону аутомобила гдје је Франк куповао ауто, а она је радила као секретарица. Продавац је питао Франка жели ли направити тест вожњу, а он је одговорио: ‘Може, али само ако ће са мном ићи и ваша секретарица’, испричала је њихова кћи за Обсервер.

Отад су били заједно. Након што је Елеанор завршила у дому за старије и немоћне у Монроеу у Сјеверној Каролини гдје је имала све што јој треба, Франк је долазио свакодневно и бринуо о њој.

Њихова је кћи испричала да је Елеанор само требала стиснути звоно изнад свог кревета и позвати медицинске сестре, али то није направила ниједанпут, већ би умјесто тога сваки пут звала Франка да дође.

Елеанор је умрла 29. новембра у дому, а шест сати касније умро је и њезин супруг због проблема с дишним суставом. Он није знао да му је жена већ преминула.

Њихова читуља објављена у Шарлотте Обсерверу почела се ширити друштвеним мрежама, а њихова је прича тако постала позната. Покопани су заједно на гробљу Лејкленд Мемориал Парку.

(magazin.ba)