Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Ђорђе Вукадиновић – Ђилас, Бошко и Јеремић заједно побеђују Вучића!

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је народни посланик и политички аналитичар, Ђорђе Вукадиновић.

Тема емисије је била тренутни рејтинг владајућих и опозиционих странака у бирачком телу Србије.

У емисији се још говорило и о све присутнијем физичком насиљу између присталица режимских и опозиционих странака, СНС батинашима који сеју терор по Србији, унутарстраначким сукобима у СНС, начинима помоћу којих опозиција може да се супростави режиму и о тренутној снази опозиционог бунта, како широм Србије, тако и у Београду (00:01:00); о режимским медијским манипулацијама и енергијама на опозиционим скуповима и шетњама (00:16:30); о режимским гласачима и паду рејтинга СНС и СПС откако су почели протести у Србији, манипулацијама са резултатима анкета које мере рејтинг странака и због чега Вучић организује ванредне локалне изборе по Србији (00:26:00); као и о феномену Сергеја Трифиновића и његовим гласачима (00:32:30).

Такође, током емисије се причало и о опозиционим гласачима, страначким лидерима, како се опозициони гласови се преливају у СНС мандате, о претходним локалним изборима у Београду, грађанским гласачима и какио режим манипулише са предизборним анкетама (00:35:00); о феномену Ђилас, рејтингу ДС у бирачком телу Србије и неопходности да се опозиција на изборима појави на једној листи (00:48:00); као и о опозиционим бирачима и заблудама грађанских елита о томе ко треба да влада Србијом. (00:53:00).

На крају је гост изнео ставове и о патриотским опозиционим гласачима (00:59:00); као и о односу опозиционих гласача према Косову и потреби да се патриотске опције унутра Савеза за Србију и ван Савеза групишу (01:01:30), односно да Вучићу може да узима гласаче оно што је раније био ДСС, Двери, СРС и Здрава Србија (01:07:00).

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу https://www.facebook.com/centar.medijskakuca/?fref=ts 

и претплатите се на наш Јутјуб канал: https://www.youtube.com/channel/UCP8K-Blhp0osr3jBlxWzMLA … или ступите са нама у контакт: 064/2424123

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!