Прочитај ми чланак

МИХАЈЛО МЕДЕНИЦА НА ПРОТЕСТУ поручио: НАТО фукаро МРШ из Србије!

0

Марш асоцира на војнички марш, а фукарама се каже МРШ. У кући ожалошченог за џелата нема места. Свака НАТО стопа је натопљена крвљу невиних, где год су закорачили и где год је та поган загазила - поручио је новинар Михајло Меденица на антинато протесту у Београду.

-Помаже Бог браћо и сестре. Две ствари никада не смемо да се одрекнемо и две ствари не смемо никада да заборавимо. Прва је да не смемо да се одрекнемо наше заветне светиње Косова и Метохије, наше колевке, нашег Светог гроба, јер доле се сви враћамо и сви васкрасавамо! Без Косова и Метохије смо НИКО и НИШТА и немојте да вас лажу да је то МИТ! Друго, Србија никад не сме да помисли да постане ни придружени члан те злочиначке и ђавоље армаде завне НАТО пакт, ово је слободарски, поштен и праведан народ који никада није водио освајачке ратове – поручио је Меденица и за крај поручио „Живела Србија, Република Српска, Република Српска Крајина, живела српска Црна Гора, Русија, ДОВЕКА у Призрену“.

Заорило се „НАТО мрш из Србије, НАТо мрш из Србије“.

-Музичар Миливоје Леми Мрдаковић је послао предивну православну поруку свим Србима и отпевао емотивну песму о НАТО страдањима и страдању цивила.

-Наша снага налази се у Богу. Ја вас моли и позивам да с еокренемо Богу, да почемо да постимо, да чувамо своје жене, да не јуримо туђе, да не стављамо фотографије роштиља за време поста. Да помогнемо коме год можемо и да не одмажемо ономе коме не можемо. Само када се вратимо Богу тада ће се и Бог вратити нама – одушевио је Мрдаковић све присутне.

др Јована Стојковић је прочитала емотивну песму једне мајке о трагичној погибији мале Милице од НАТО бомбе и позвала окупљене у шетњу ка руској амбасади и Храму Светог Саве.