АМЕРИЧКИ НАПАД НА СРБИЈУ: Аналитичари о мрежном рату против Срба

2

Промоција књиге "Мрежни рат против Срба" аутора Слободана Стојичевића oдржава се у среду 13. фебруара у 18 сати у сали Српског културног центра "Ћирилица", ул. Скерлићева 12. у Београду (поред Народне библиотеке Србије). Улаз је слободан.

На промоцији ће говорити књижевник, новинар и православни публициста др Владимир Димитријевић; новинар и публициста Марко Танасковић и аутор књиге Слободан Стојичевић.

Илустрација (Фото Правда)

Kњига описује и анализира специјални рат који САД воде против српског народа. Главни циљ мрежног рата – је освајање и поробљавање одређеног друштва али не војним већ цивилним средствима – друштвеним мрежама успостављеним између друштвених субјеката, вез коришћења обичног, класичног оружја, а по могућностима и без било какве директне војне агресије.  

– Данас је већ практично потпуно своједно која “политичка опција” или “политичка партија”  ће добити изборе и преузети власт у Србији. Власт (владаоци) у Србији више нема реалну власт – без обзира ко је на власти. Реалне полуге моћи су у рукама странаца и мрежних оператера. Српским политичарима се само привремено делегира обављање одређених послова – наводи Стојичевић.

На промоцији књиге “Мрежни рат против Срба” можете купити по акцијској цени од 500 динара. 

Књигу можете наручити и путем Правдине интернет продавнице по редовној цени од 740 динара на линку ОВДЕ или на телефон: 0631022855. За читаоце у дијспори, књига се може купити у електронском формату на сајту Новинарница на линку ОВДЕ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

2 коментара “АМЕРИЧКИ НАПАД НА СРБИЈУ: Аналитичари о мрежном рату против Срба

 1. СаваЉотићевацЈеУсташа каже:

  На овом порталу се води мрежни рат против Срба.
  Усташко гов/но са 10-ак профила из дана у дан покушава да посије мржњу између Срба са западне и десне стране Дрине ширећи лажи о Србима-пречанима.

  Усташко гов/но има профиле са именима:Сава Љотићевац,Пера,патриота итд.

  1. Пера каже:

   Е сад си ми отворио очи.А ја живео у заблуди да Запад води мрежни рат преко Вучкових ботова (као што си ти ) да овај преда Косово без последица,по себе и своју камарилу укључујући и тебе, ,Американцима и Нато-у за базу.А оно они воде мрежни рат да нама не буде досадно.А сви ови на форуму што су против вас издајника ,сви они на улицама у Београду и градовима широм Србије су уствари САМО ЈЕДАН ЧОВЕК. Добро је бре да си ми објаснио.Је ли се ви то храбрите или сте дрогирани?

Оставите одговор