Прочитај ми чланак

СВЕШТЕНИК ДР УГРИН ПОПОВИЋ: Како бију у Паризу?

0

Како бију у Паризу? Да ли су те батине „политички коректне“? Ослоњене на људска права? Или су то класичне мере власти не би ли се задржала позиција? Већ виђено код нас 90-тих али и свуда у свету, од праискони до данас. И, шта је ново? – питаће неко.

Ново је то што смо у својој пилећој памети прихватили лаж, да је батине измислио Милошевић, и да је једино он био „зли чика“, који је мрзео народ над којим је владао. Прихватили смо лаж ДЕМОКРАТИЈЕ у својој псећој опсени да заиста народ бира. Да се заиста народ буни и прави револуције, нове системе, хуманије друштво… Што је немогуће, пошто маса никада не може бити човек, а једино човек може остварити неку промену у властитом животу.

Париз гори, ускоро ће и Београд. Ускоро ће и цела та вајна љубљена Јевропа. Сва саздана од људских права, биће поједена од стране нељудске масе, која је као нека деструктивна стихија, којој је, по дефиницији, све дозвољено и која нема име и чију децу она сама једе, за рачун неколицине, поново успоставити ропство многих. Али, зар то нисмо видели 46-те?

„Очи имају и не виде, уши имају и не чују!“ (Пс. 115:5,6; Ис. 6:9-11; Мт. 13:9.)

Мислите о томе!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!