Прочитај ми чланак

СВИЊЕ У СРБИЈИ ЈЕДУ ЉУДЕ – већ трећем човеку изгризле лице, шаке …

0

Очевидац каже да је призор био стравичан и да је несрећног човека и стравичан призор затекао Стеван К, власник обора, који је одмах обавестио полицију, а они су обавили увиђај

Миодраг С.И. (61) јуче је изненада умро у свињцу свог комшије у месту Врачев Гај код Беле Цркве, а животиње су буквално раскомадале његов леш. Несрећни човек је радио, када је доживео инфаркт, а изгладнеле свиње су му појеле лице, обе шаке и полни орган.

Очевидац каже да је призор био стравичан и да је несрећног човека и стравичан призор затекао Стеван К, власник обора, који је одмах обавестио полицију, а они су обавили увиђај.

– Тело преминулог је послато на обдукцију, где ће се утврдити тачне околности смрти. Лекари Хитне помоћи који су констатовали смрт, указали су да је највероватније реч о срчаном удару. За сада нема назнака да је реч о насилној смрти – рекао је извор упућен у случај.

Очевидац каже да је Миодрагов леш био унакажен, јер су свиње појеле „пола човека“.

– Глава је била одрана и изуједана, а обе шаке и полни орган су били одгрижени. Било је језиво – испричао је очевидац.

Ово је трећи овакав случај у Србији у последњих 15 дана.

Најпре је 1. марта мртав пронађен Лазар М. (25) из Ирига који је увече отишао да нахрани свиње, где је изненада умро. Свиње су га мртвог уједале све док га породица није сутрадан пронашла у обору.

Затим су у селу Вишњићево код Шида, Србобрана Л. (75) раскомадале свиње у обору на породичном имању. Унакажени леш несрећног старца пронашао је његов син, који је одмах позвао полицију и Хитну помоћ, али спаса му није било. Свињац је сав био крвав, а старац изуједан по телу и глави.