Прочитај ми чланак

40 МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА: Златибор – више од планине!

0

Јубиларни 40. Међународни сајам туризма у Београду одржава се од 22. до 25. фебруара. Туристичка организација Златибор и ове године учествује на тој најзначајнијој туристичкој манифестацији југоисточне Европе, где ће свим заинтересованим посетиоцима сајма представити целокупну понуду планине.

Као један од туристички најразвијенијих центара, не само у Србији већ и у региону, Златибор је навикао своје сталне и потенцијалне госте на веома интересантне и разноврсне садржаје. У склопу најаве предстојеће летње сезоне, све посетиоце штанда Златибора очекују занимљиви новитети и информације о садржајима којима ће „златна планина“ и даље држати своје место у врху туризма Србије.

У години када Златибор обележава значајан јубилеј, 125 година организованог туризма, све на планини биће у знаку квалитетног одмора, разнолике понуде и атрактивних садржаја. У оквиру штанда Златибора своју понуду представиће бројни хотелијери и туристичке агенције, тако да ће посетиоци имати прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима и промо-пакетима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период. Штанд новоотвореног Дино парка биће занимљив најмлађим посетиоцима, а један од највећих пројеката Златибора, будућа „Голд гондола“, такође ће бити интересантно приказан.

Трудећи се да за госте и посетиоце увек припреми нешто ново, Туристичка организација Златибор организује коктел дан на свом штанду. То коктел дружење планирано је за петак 23. фебруар са почетком у 13.00 часова. Гости на штанду биће чланови Удружења сомелијера Златиборског округа, који ће за све госте, медије и друге посетиоце припремати коктеле од воћних ликера, карактеристичних за златиборски крај.

На овогодишњем сајму туризма златиборски “Покретни жбун“ представиће лековито биље и пропагирати здравље које се може руком убрати са ливада Златибора.

Туристичка организација Златибор на овом сајму наступа у оквиру штанда ТО регије Западна Србија, у хали четири београдског сајма.

Добродошли!