Прочитај ми чланак

УБИЦА – Ово је Драган Ђурић. Он је убио малу Тијану (Видео)

0

Ovo je Dragan Đurić. On je ubio malu Tijanu

Полиција је после 11 дана потраге ухапсила Драгана Ђурића, месара из Сурчина, који је осумњичен да је убио Тијану Ђурић.

Полиција је у околини Сомбора пронашла тело Тијане Јурић (15). Отмичар и убица је синоћ касно поподне лоциран и ухапшен. Тело пронађено 23 километра од места отмице.

Тело Тијане Јурић пронађено је на импровизованом сметлишту које се налази уз локални пут који води од Светозара Милетића према Чонопљи, односно 23 километра од места на којем је отета у Бајмоку. Претпоставља се да је девојчица убијена исте ноћи када је и отета.

Како сазнајемо, овај грмаљ висок више од два метра и тежак преко 100 килограма, је до 2001. године живео у селу Алекса Шантић, у близини Бајмока. Последње пребивалиште му је било у Сурчину, где је живео са мајком, док му је отац преминуо, а има и сестру. Комшије га описују као човека агресивне природе.

Иначе, средином јула Ђурић је на свој Фејсбук профил поставио фотографију са црвеним аутомобилом, а претпоставља се да је ово возило користио приликом извршења злочина.

Више о овоме прочитајте – ОВДЕ.