• Почетна
  • СПОРТ
  • Зверски напад: Бившем рукометашу унакажено лице у тучи
Прочитај ми чланак

Зверски напад: Бившем рукометашу унакажено лице у тучи

0

rukometas

(Курир)
ПАНЧЕВО – Доскорашњи рукометаш, а сада менаџер и представник Рукометне дедерације Румуније Слободан Нешков задобио је тешке повреде у тучи у једном панчевачком локалу. Нешкову је унакажено лице, има вишеструке преломе костију главе.

Некадашњи играч Металопластике, Пандурија и Тиквеша, испричао је шта се тачно десило.

„У панчевачки локал „Хедонист“ дошао сам у друштву дугогодишњег пријатеља, да почастим друштво због успешно завршеног трансфера Жарка Петровића у Политехнику. Окружен сам био познаницима из пословних и приватних кругова, славио се и рођендан пријатељице, прелепо вече, све док се нечијом суманутом одлуком није претворило у крвави пир.

Један од нападача пришао је нашем друштву и започео дрску конверзацију без иједне трунке рационалног разлога. Није то потрајало ни 30 секунди, а онда је уз краткотрајно гурање кренуо стампедо који су иницирали остали хулигани, притрчали су и засули ме ударцима, оборили на земљу, почели да шутирају.

Батинање је трајало неколико минута, али су то минути које никоме не бих пожелео. Из овог крвавог пира хулигана изашао сам са вишеструким преломима костију главе (лица и носа)“, рекао је Нешков.