Прочитај ми чланак

ОДАКЛЕ ЈОЈ НОВАЦ: Зора за новогодишњу журку потрошила 1200000 динара!

0

Зорана Михајловић на гала новогодишњу прославу потрошила је око милион и 200 хиљада динара!

За потпредседницу Владе и министарку Зорану Михајловић и у 2018. години наставила је да важи чувена “има се, може се“ те је у том стилу ушла у Нову годину! Наиме, како “Ало!“ сазнаје министарка, која је позната по луксузном стилу живота, није штедела ни када је најлуђа ноћ у питању па је одлучила да себе и своје пријатеље почасти тако што ће само за њих на два дана закупити апартман “Елингтон” у хотелу “Хајат”.

Према изворима “Ало!” забава је била тематски осмишљена у стилу “Великог Гетсбија” и Њујорка из тридесетих година 20. века а гости су били пригодно костимирани.

– Она и њен партнер бизнисмен Владимир Атанацковић су све организовали и позвали десетак пријатеља, касније се број људи повећавао и на крају их је било педсетак. Два бармена су из града позвали да дођу да их служе. За храну, пиће, изнајмљивање простора и музику које је такође само за њих свирала морали су да издвоје најмање 10.000 евра. Логично, пио се наскупљи шампањац и јели све сами специлаитети. На забави су сви остали до раних јутарњих часова што само сведочи колико су се добро провидили – каже наш извор.

Он подсећа да је готово идентичну забаву, Зорана за својих омиљених 60 људи у истом хотелу организовали и недавно.

– Само у другој сали Фокачи, када их је позвала на своју славу Аранђеловдан. Једини гост од колега из Владе Србије код Михајловићеве тада је био министар Горан Кнежевић, који је за „Ало!” казао да се у Хајату провео сјајно.

– Провео сам се сјајно, другачије и не може код тако дивних домаћина. Као поклон однео сам традиционално, цвеће и лепо вино, да га у здрављу и срећи попију – рекао је Кнежевић.

Државне паре спискала на доњи веш

“Ало!” је пре две године писао да је Зорана Михајловић на службеној кредитној картици направила је трошак од тачно 1.515.451 динар. Службеном кредитном карицом она се није либила да чак плаћа и доњи веш. Тако је у једној од продавница познатих италијанских брендова женског веша и купаћих костима потрошила 83.992 динара. Картицу је арчила и у иностранству, купујући разне скупоцене крпице. Током једне посете чувеној робној кући „Блумингдејлс“ у Њујорку искеширала је невероватних 233.389 динара.