ПОМАМА НА ТЕРАЗИЈАМА Људи се тукли да купе Ајфон за 300 и Еплов рачунар за 830 €!

14

Данас је на Теразијама, у једној од главних улица у Београду, била несвакидашња гужва и то све због отварања нове 'иСтyле Аппле Премиум Реселлер'! Преко 400 људи окупило се испред радње и чекало моменат да се црни застор који је био стављен преко излога склони како би могли да купе Ајфон и Еплов рачунар по сниженој цени...

Нова продавница ‘иСтyле’ је најавила да је за посетиоце припремила бројне поклоне и невероватне попусте, као и добру забаву. Међутим, највећа помама владала је за Ајфоном који је са 64.000 спуштен на 35.000 динара.

Како су на сајту ‘иСтyле’ најавили првих 100 посетилаца очекују поклони, а најсрећније купце вредне награде, међу којима је и звезда вечери, невероватан Аппле рачунар – МацБоок Аир, који могу купити за тричавих 100.000 динара, или да будемо прецизнији 99.990!

Оволики број заинтересованих људи очито показује да у Србији већина људи има сасвим довољно новца чим су спремни да сатима чекају испред радње како би купили Ајфон за 300 и Еплов рачунар за 830 евра.

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТУ: MacBook Air 13” 128 GB – 99.990 RSD
iPhone SE – 34.990 RSD
MacBook Pro (2017) – 15% popusta
Apple dodaci – sa do 50% popusta

 • Sinisa Car

  Vecina je stajala radi lake zarade danas kupi i sutra proda pa ide na putovanje od zarade.

 • Milutin Popovic

  Према УСТАВУ СРБИЈЕ натписи и рекламе на продавницама морају да буду на службеном СРБСКОМ ЈЕЗИКУ а ако су на страном непријатељском језику енглеском, немачком, турском онда те продавнице морају да плате екстра порез увећан 7 пута. Закон је јасан први натпис је на СРБСКОМ ЈЕЗИКУ а испод тог натписа истим или мањим словима може се испистаи назив тог непријатељског језика.

  • Бели Орао

   Нажалост нетачно. Члан 10. Устава каже така и така ствар. Устав је наиме одличан. Закон о језику је катастрофално лош и мењаће се.

  • моћни Ђоле Јанговић

   А како кажњавати клозет папир звани Информер и овог нашег Златановића за масакрирање српског језика и ћирилице за овакву бруку типа: “ и СтУле“ ???
   Јесу ли у питању штуле, или штило од сикире, ђаво би га знао? :)
   У истом тексту реченицу за реченицом пишу у духу српског језика и фонетском транскрипцијом: „ЕПЛОВ рачунар… АЈФОН“, да би одмах затим написали: “ Мац Боок Аир “ пишући енглески у изворнику ЋИРИЛИЦОМ !?
   Ово нису радили ни највећи родољупци у историји Србадије…:)))
   За време „мрског комунизма“, били би затворени и одузета би им била дозвола за рад због скрнављења језика, правописа и негативног утицаја на децу и омладину…

 • Milutin Popovic

  Ово је доказ такозваног специјалног рата против СРБА И СРБИЈЕ а који је према ционистичком плану до детаља разтрађен и спроводи се у дело уз помоћ страних плаћеника а домаћих издајника. Између осталог јеврејско фашистички мафијаш Шнерсон је до детаља описивао како ће прво омладину да науче да се одриче породице и да ће им трули запад бити идол, да ће преко филмова и кафиће довести омладину до безумља и тиме олакшати наступ тих мафијаша из труле америке да пљачкају, отимају и убијају СРБЕ. Ово чекање за такозвани телефон и туче је управо део тог плана који су мафијаши јеврејско фашистичке булументе осмислили и уз помоћ домаћих издајника а њихових плаћеника спроводе га у дело. Тако је то кад немамо државу већ издајнике на власти који једино што знају јесте ВРЕЂАЊЕ СРБА И СВЕГА ШТО ЈЕ СРБСКО.

  • Perverz Mušaraf

   NEDAVNO SMO ČITALI DA SU UPRAVO MLADI SRBI NAJVEĆI PROTIVNICI EU I NATO I DA PROMENA SVESTI NIJE USPELA, A DA SU PENZIONERI ONI KOJI SU LABILNI, PRE SU BILI MILOŠEVIĆEVCI A SADA GLASAJU ZA ŽUTE I EU, UOSTALOM BAŠ ONI SU KONZUMENTI ZAPADNIH TV BLJUVOTINA, SAPUNICA I BIG BRODERA.

   TAKO DA TO SE KOSI SA TVOJIM GLEDIŠTEM O MLADIMA SA ISPRANIM,VESTERNIZOVANIM MOZGIĆIMA.

   ONO ŠTO JA MISLIM ZA OVU GUŽVU OKO OVIH KAUBOJSKIH IGRAČKICA ZA MENTOLE…SVE JE INSCENIRANO, NVO I OVA MOĆNA KOMPANIJA APLE IMAJU SVOJE LJUDE TU I TO U VELIKOM BROJU, BEOGRAD JE OGROMAN, LAKO SE NAĐU AKTIVISTI KOJI ĆE DA GLUME VESTERNIZOVANE SRBE, A NARAVNO DA ĆE I NAIVNI DA IM SE PRIDRUŽE, E SAD,KOLIKO JE NVO AKTIVISTA A KOLIKO NAIVČINA SVAKO ĆE DATI SVOJU PRETPOSTAVKU ALI TO NIJE TOLIKO NI BITNO; VEOMA SAM SIGURAN DA JE CEO HAPPENING, JELTE, IZREŽIRAN.