СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБА: Нове технике деловања на ум наше деце (ВИДЕО)

12

Зорица Кубуровић – лекар и један од најчитанијих српских савремених писаца – објашњава новетехнике деловања на свест и умове наше деце – меметички рат играчкама.

– Барбика, једна од најпопуларнијих „западних“ играчака која се нашим ћеркама „сервира“ као идеал жене и девојке – нема децу. И на тај начин се наша деца полако навикавају намисао да живе сами без деце и да проведуживот посвећен својим задовољствима и потрошњи – објашњава она.

Зорица Кубуровић је објавила неколико књига препева на српски песама руског монаха Романа Матјушина. У емисији говори о лепотама руског Севера, о јединствености скита (испоснице) о.Романа у коме је провела неко време и где је писала неке од својих књига.

 • Аца Тодоровић

  Барбика је најмањи проблем. Девојчице школског узраста поред инстаграма и фејзбука, више и не сећају ње. Далеко је већи проблем што се на разне начине у уџбенике постепено убацује, да је болест звана хомосексуалност сасвим нормална ствар и да деца не треба да се деле по половима. У Енглеској се из уџбеника избацује холокауст над Србима и Русима у другом светском рату, под изговором да то смета муслиманској заједници. И то ће дођи у Србију, као што су дошли комунизам, еманципација жене, Кока кола и сва друга њесра.

  Када већ госпођа Кубуровић преводи руске песме, могла би да уради превод руког филма „Чекист“ који говори о страдању руског народа за време комунистичког режима, да би се ширила истина о страдању наше браће Руса, од стране комунистичких жидова.
  https://www.youtube.com/watch?v=X_RSDqBn0bA

 • gifteconomy

  Не само да Барбика нема децу, него је аноректична и пропагира најопаснију менталну болест која убија младе жене : анорексију !
  Нема кукове, нема бутине… али има виле, ауте, коње… као и енглеска краљица.
  Никада не кува.
  Не пере.
  Не мази децу… само животиње.
  Права звезда сотонског запада који неће да се деца рађају, да појам РОД-а постоји и да породица буде јака.

  • Бели Орао

   Пајс и Пата, Мики и Мини, Шиља….ко је ту ожењен?

  • Zoran Cvetkovic

   Sta,Miki i Mini su ziveli u vanbracnoj zajednici?!Nisam znao.Za Silju se pricalo da je u mladosti imao veliku ljubav,ali nisu mogli da imaju dece.Nekako u to vreme se desila i velika depresija u Americi pa je ostao bez posla, i na kraju su se rastavili.Razocarao se u zivot i poceo je kazu dosta i da pije.Neki bas nemaju srece u zivotu..

  • Миодраг

   Шиља је мислим пас па није могао да направи дете својој великој љубави крави Белки а вероватно нису могли да се венчају јер је то било у предкинсијево време. Него ми никако није јасно чији су Раја, Гаја и Влаја? :)

  • Zoran Cvetkovic

   Tesko da su Raja,Gaja i Vlaja Pajini sestrici,jer njegovu sestru niko nikada nije video.Pre ce biti da su usvojeni jevrejsku migranti iz Poljske,ili klonovi samog Paje.

  • Бели Орао

   Moжда се нисмо разумели или се и ти шалиш. Дакле, ови нису били у браку, а Шиља је волео Белку. ))) То за алкохол и Шиљи нисам знао и дубоко сам се потресао. Само да не прође као Ернест Хемингвеј или Џек Лондон.

  • Zoran Cvetkovic

   Taj previse voli sebe da bi prosao kao Ernest ili Dzek.

  • Бели Орао

   Да, бре! Као глупанос, а овамо прави хаос.

  • Meki Ekim

   Dok su Raju stavljali na muke, Gaja i Vlaja su se zajebavali.