ДВЕРИ: Пинк није телевизија већ партијско гласило- ТВ СНС

15

Пад ТВ ПИНК је и пад СНС са власти – зато су се толико уплашили протеста Двери испред ПИНК-а.

Српски покрет Двери не одступа од свог става да приватна телевизија нема право да злоупотребљава националну фреквенцију додељену од стране државе као јавно добро. На државној фреквенцији не могу се вређати јавни морал и безочно нападати политички противници власти. ПИНК није телевизија већ најобичније партијско гласило владајуће странке – ТВ СНС.

Зато је једино решење да РЕМ одузме ТВ ПИНК-у националну фреквенцију и забрани све ријалити програме у Србији као негативан пример медијске проституције, простаклука, кича и шунда.

Кривично гоњење медијског тајкуна Жељка Митровића, који се обогатио везама са свим политичарима на власти у последњих 20 година, је посебно питање за полицију, тужилаштво и судове када се они ослободе притиска Александра Вучића и СНС, којима Митровић верно служи због чега је добио ослобођење од затвора.

Посебно радује реаговање Српске напредне странке на најаву протеста Двери испред зграде ПИНК-а у суботу, 16. септембра у 14 часова, одакле ћемо се упутити на даљи протест пред зграду Владе Србије и РТС. Очито је да смо уболи у центар болесног и корумпираног система власти СНС, јер је њихово партијско гласило ТВ ПИНК главно средство за испирање мозга нације и зато га бране по сваку цену.

Пад ПИНК-а је и пад СНС-а са власти. Никога СНС није тако бранио као ТВ ПИНК јуче, критикујући чак и коалиционе партнере из власти зашто ћуте.

Подсећамо да Жељко Митровић не сме да изађе на директан ТВ дуел са Бошком Обрадовићем на ТВ ПИНК и да одговори на питање да ли је недавно узео кредит од 27 милиона евра и 5 милиона од тих пара некоме уплатио на рачун у Украјини?

Да ли се путем ове нове криминалне афере може открити клупко политичке мафије која влада Србијом, пере народне паре и пребацује у своје личне и партијске џепове?

Јер, не заборавите: Жељко Митровић је платио нагомилане дугове за порез држави тек кад је добио субвенцију од стране државе, тј. свог пријатеља Александра Вучића. Како нико други од српских привредника и пољопривредника не може да добије субвенцију државе да би исплатио своје пореске дугове држави сем Жељко Митровић?

 

 • Василије Блажени

  Какав идиотски, манипулантски наслов… Али, у питању је Бљуц!

 • Zvezda Budilica

  Ta ustva je dugovala za porez skoro pola milijarde. Onda mu je mafija na vlasti smanjila dug na 150 miliona evra. Da bi ga platio vlast mu je poklonila tih 150 milioncica iz Ministarstva za pomoc za izvoz. Sta je taj lopina, psihopata, a moguci posredni ubica ljubavnice izvozio, da bi ih dobio, dok mi skupljamo pare za gladne I bolesne, zna mafija na vlasti.

 • berislav

  Postoje samo državni privatnici, tj. privatnici koji se ne bi nikada obogatili uz pomoć države. Tako da priča o nekom tržištu i slično ne drži vodu. Sve je to gluma koju su nam nametnuli Ameri…..

 • ТOR

  Постоји једна земља где је министар полиције као млад човек обијао трафике, министар војске који није служио војску, дечији песник који је у саобраћајци прегазио дете, доктори који прилично успешно шаљу на онај свет своје пацијенте и суд их увек ослобађа. Земља из које млади беже а стари планирају будућност, телевизију која пропагира шунд и кич а партијско је гласило, власник телевизије чији је син прегазио девојчицу а држи јавне придике другима. Бившег председника који је од малог гробара догурао дотле да сахрани своју земљу, садашњег председника, Еурофанатика који је био Еуроскептик и начинио заокрет 180 степени, премијера којег нико неће а ипак је премијер……
  Није Северна Кореја, тамо се за нешто слично попије метак. Која ли је ова земља чуда, земља из Алисиног огледала??? Земља према којој је девети круг пакла изгледа као рај?

 • dr Srbivoje

  Bezidejnost pink je privatna televizija kao i kurir sto je privatna novina. Njihova stvar cije ce glasilo da budu, vlast ili opozicija. Povedi i Tadica i on je bio njihova ikona dok je bio na vlasti pa mu to nista nije pomoglo.

  • Ћирко

   Ма немој! Приватна јесте (како, одакле му паре за све то?), али национална фреквенција га обавезује на нешто. И РТС, наравно.Дверима честитам на овом интелигентном политичком потезу и желим им срећу јер су брцнули у осиње гнездо. Пинк је одувек био гласило властодржаца, ма ко они били. Доста бре!

  • Zoran Cvetkovic

   Pusti ti Cirko veleizdaju,diktaturu,to sto nam deca na rodjenju primaju koktel otrova,sa sedam ako su ziva i zdrava im obese kravate oko vrata,a sa dvadeset ih gledamo kako propadaju ili odlaze nepovratno trbuhom za kruhom.To sto nam sa skola skidaju ikone i imena nasih svetitelja i kace neke arape.To sto nam ti isti arapi kupuju zemlju,izvore,banje,fabrike…Nista to nije tako bitno,sada je najvaznije udarati do subote na onog skolovanog fakultetliju boskica,jer nece on da ima odelo,platu i karadjordjevu za 100din ako nemozemo i mi.Taj ti je gori od nacista i sns-a i sutra bi nas odveo u nato i uveo sankcije rusiji,kad ti ja kazem.

  • Ћирко

   :))

  • Василије Блажени

   О, још један агент Александра Муслиуа се штрецнуо због чачкања Двери у Муслиуово најважније гласило…

  • Zoran Cvetkovic

   Da eno ga gore,a ovde je jedan koji se pomalo izgubio u prostoru i vremenu.

  • Велика Mетла

   Сва та вајна опозиција су иста гооовна као и позиција! С В А ! Комплет све их је убацио у Скупштину амбасадор америкењаца! Па зар је то уопште дискутабилно? Какви Двери и бакрачи,и остала назови опозиција? Ајде бре човече,нема ту ни „О“ од опозиције! Зне се КАКО се завршава посао! Неће Скупштина Србије ослободити Србију од окупације,а понајмање ова спрдња од назови опозиције!

  • Василије Блажени

   Е, док је таквог размишљања код оних који себе сматрају родољубима, велеиздајник, мафијашки кум и диктатор Александар Муслиу не мора да брине, на изборима ће чак и без крађе комотно пребацивати својих 25%!

  • Zoran Cvetkovic

   Ili ti nisi razumeo sarkazam, ili ja tebe nisam najbolje razumeo…

  • Василије Блажени

   Извињавам се, у журби нисам приметио :-) Поздрав!

  • Василије Блажени

   Ти си безидејни агент Александра Муслиуа и његове СНС-мафије.