Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Пинк није телевизија већ партијско гласило- ТВ СНС

0

Пад ТВ ПИНК је и пад СНС са власти – зато су се толико уплашили протеста Двери испред ПИНК-а.

Српски покрет Двери не одступа од свог става да приватна телевизија нема право да злоупотребљава националну фреквенцију додељену од стране државе као јавно добро. На државној фреквенцији не могу се вређати јавни морал и безочно нападати политички противници власти. ПИНК није телевизија већ најобичније партијско гласило владајуће странке – ТВ СНС.

Зато је једино решење да РЕМ одузме ТВ ПИНК-у националну фреквенцију и забрани све ријалити програме у Србији као негативан пример медијске проституције, простаклука, кича и шунда.

Кривично гоњење медијског тајкуна Жељка Митровића, који се обогатио везама са свим политичарима на власти у последњих 20 година, је посебно питање за полицију, тужилаштво и судове када се они ослободе притиска Александра Вучића и СНС, којима Митровић верно служи због чега је добио ослобођење од затвора.

Посебно радује реаговање Српске напредне странке на најаву протеста Двери испред зграде ПИНК-а у суботу, 16. септембра у 14 часова, одакле ћемо се упутити на даљи протест пред зграду Владе Србије и РТС. Очито је да смо уболи у центар болесног и корумпираног система власти СНС, јер је њихово партијско гласило ТВ ПИНК главно средство за испирање мозга нације и зато га бране по сваку цену.

Пад ПИНК-а је и пад СНС-а са власти. Никога СНС није тако бранио као ТВ ПИНК јуче, критикујући чак и коалиционе партнере из власти зашто ћуте.

Подсећамо да Жељко Митровић не сме да изађе на директан ТВ дуел са Бошком Обрадовићем на ТВ ПИНК и да одговори на питање да ли је недавно узео кредит од 27 милиона евра и 5 милиона од тих пара некоме уплатио на рачун у Украјини?

Да ли се путем ове нове криминалне афере може открити клупко политичке мафије која влада Србијом, пере народне паре и пребацује у своје личне и партијске џепове?

Јер, не заборавите: Жељко Митровић је платио нагомилане дугове за порез држави тек кад је добио субвенцију од стране државе, тј. свог пријатеља Александра Вучића. Како нико други од српских привредника и пољопривредника не може да добије субвенцију државе да би исплатио своје пореске дугове држави сем Жељко Митровић?