Прочитај ми чланак

ХИТНА РЕАКЦИЈА И ПОТВРДА ИЗ КЛУБА – Барса до краја недеље завршава ДВЕ „бомбе“!

0

Каталонци схватили после пораза у Мадриду да морају да крену на све или ништа!

Фудбалер Борусије из Дортмунда Осман Дембеле и Филипе Кутињо из Ливерпула близу су преласка у Барселону, рекао је генерални менаџер шпанског клуба Пеп Сегура.

„Морамо да помогнемо екипи појачањима, а Дембеле и Кутињо ће доћи у наредних неколико дана. Разговарамо са њима о условима, врло су близу доласка. Надамо се да ће бити Барсини фудбалери од ове сезоне“, рекао је Сегура за шпанску телевизију.

То је први пут да је неко од челника Барселоне јавно изразио интересовање за Дембелеа и Кутиња, чији клубови не желе да их пусте да оду у Шпанију.

Борусија из Дортмунда и Ливерпул су претходних дана саопштили да су одбили понуде Барселоне за своје играче. Летњи прелазни рок завршава се 31. августа.

Барселона је ослабљена одласком Нејмара у Пари Сен Жермен, који је за рекордан трансфер од 222 милиона евра напустио клуб.

Од његовог доласка Барселона је довела само Паулиња.

Дембеле (20) је у сукобу са својим клубом, који га је суспендовао јер се није појавио на тренингу, пошто је, наводно, у Барселони преговарао о трансферу.

Кутињо (25) је путем имејла тражио од клуба да га стави на трансфер листу, а Ливерупл је одбио понуду Барселоне од 100 милиона евра. Бразилац се опоравља од повреде ледја и није играо у последње две утакмице за енглески клуб.