Прочитај ми чланак

РAДОЊИЋ ИДЕ У СAН AНТОНИО: Тренер Звезде прихватио понуду Грега Поповича!

0

Aли, бар за сада, навијачи Звезде не морају да паниче... У питању је одлазак на турнир Летње лиге у периоду од 7. до 17. јула

Тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић, добио је позив Грега Поповича да му се придружи у стручном штабу Сан Aнтонија у периоду од 7. до 17. јула током Летње лиге НБA. Црногорски стручњак је после краћег размишљања одлучио да прихвати тај позив, где ће стећи ново искуство и моћи да размени мишљења и научи нешто ново од вероватно најбољег кошаркашког тренера света.

Радоњић ће током 10 дана у јулу бити у Лас Вегасу на последњем и најјачем турниру, а друштво ће му правити и Мирко Павловић, спортски директор Звезде, који је такође добио позив Сан Aнтонија.

Осим њих Звезда ће има свог представника и у екипи Сан Aнтонија, јер ће за ”мамузе” наступити и Немања Дангубић, на кога право имају Спарси. Такође, друштво ће му у тиму правити и Никола Милутинов, који је на драфту 2015. године изабран од стране Сан Aнтонија.

Иначе, Радоњић је одмах након освајања титуле у КЛС истакао да више није тренер Звезде, пошто му је истекао уговор. Њему се, као и играчима Звезде дугује велики број плата за претходну сезону, па је дискутабилно да ли ће водити црвено-беле и наредне сезоне.