Прочитај ми чланак

ШПАНСКИ МЕДИЈИ: Марко Петковић пред вратима Примере!

0

Медији из Виторије тврде да Aлавес озбиљно размишља о десном беку Црвене звезде.

Представници Aлавеса уживо су посматрали игру Звездиног десног бека на мартовском дербију, а били су у Београду и током викенда. Разлог је финале купа и наравно – Марко Петковић.

Медији из Виторије тврде да је спортски директор Aлавеса Серхио Фернендез већ почео да склапа мозаик за наредну сезону, односно да је бек црвено-белих озбиљна опција за позицију десног бека. Aлавесу ће бити потребно појачање јер Кико Феменија овог лета готово сигурно мења средину.

У тексту локалних медија се наводи да је повољна околност за Aлавес чињеница да Марку Петковићу ускоро истиче уговор са Црвеном звездом, односно да не би морао да издваја значајна средства за обештећење.

Некадашњи капитен младе селекције Србије описан је као физички јак и брз фудбалер који има нешто мање искуства. Из простог разлога због чињенице да нема велико европско искуство.

Трассфер би могла да убрза чињеница да је Петковић венчани кум Aлександра Катаија.

БОНУС ВИДЕО

МНилан Живадиновић, наш прослављени фудбалски тренер говори о  данашњим играчима ФК Црвена Звезда и мутним радњама везаним за фудбалере тог београдског клуб. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 12.