Прочитај ми чланак

Људи, победио Интер!

0

Катастрофалној серији Интера дошао је крај! Први пут после више од два месеца, екипа миланског Интера вечерас успела да тријумфује у Серији А.

Foto: Beta/Giuseppe Lami/ANSA via AP

Још од 12. марта ове године и оне убедљиве победе над Аталантом од 7:1, екипа Интера је успела да упише нову победу у Серији А.

Вечерашње гостовање Лацију у претпоследњем колу Серије А била је већ девета утакмица Интера од тада, а “Нероазури“ су у Риму славили са убедљивих 3:1.

Тако је Интер прекинуо низ од осам мечева без победе, али и овај најновији од четири узастопна пораза.

Ни вечерас није добро почело за милански тим, пошто је Кеита већ у 18. минуту довео Лацио у вођство. Ипак, већ до краја првог полувремена уследио је преокрет.

Прво је Андреоли у 31. минуту на асистенцију Перишића донео изједначење гостима, а Интер је повео после аутогола Хедта шест минута касније – 1:2.

Тим резултатом се отишло на одмор, а у наставку нови ударац за Лацио догодио се у 66. минуту када је Кеита добио други жути картон.

Седам минута касније Едер је решио све дилеме, постигавши трећи гол за коначних 3:1, а Лацио је меч завршио са двојицом играча мање, пошто је и Лулић искључен у 78. минуту.

У домаћем тиму наш Сергеј Милинковић Савић је одиграо свих 90 минута, а Баста је добио прилику да заигра у последњих пола сата.