СКАНДАЛ У ШКОЛИ У КРАЉЕВУ Чистачица постала професор?!

12

Донедавно је била запослена као хигијеничарка у Шумарској школи у Краљеву, а сада је почела да предаје ђацима!

Прави скандал потреса Шумарску школу у Краљеву, након што је Славица Јовановић која је радила као теткица, ванредно дошла до дипломе шумарског техничара и сада предаје Шумске комуникације.

Славица Јовановић је, тврде за Курир извори, радила као чистачица с дипломом основне школе, а онда је ванредно завршила ову школу и добила диплому шумарског техничара, што јој је на волшебан начин омогућило да постане сарадник у настави!

– Тако она сада уместо метле ујутру узима дневник, иде на наставу и предаје деци. Ученике приде и вербално малтретира. Чак тера прваке да је зову професорка Цаца. Мала је то средина, а директори с великим овлашћењима. Мало су се заиграли па је хигијеничарка постала сарадник у настави – прича Куриров извор.

Он каже да је Јовановићева на сумњив начин дошла до дипломе шумарског техничара.

– У исто време је радила у тој школи и завршавала је као ванредни ученик. Гледали су јој кроз прсте, као, ето, није имала могућност школовања. Све је то сумњиво! – каже саговорник и додаје да она још званично није добила овлашћења да предаје, али то чини.

– Улази на наставу с колегиницом, која је пушта да предаје четвртом разреду Шумске комуникације, а улази и на часове одељења првог разреда. Деца и родитељи се буне због њене бахатости, неписмености и тога што даје право себи да оцењује – тврди извор Курира.

У Министарству просвете су рели да су обавештени о овом случају и да су предузети кораци како би се потврдили ови наводи.

Са друге стране, директор Шумарске школе Милан Мирковић одбио је да да коментар.

– Ја не бих сада о томе да причам, поготово зато што сам на путу за Нови Сад и возим. Враћам се у среду за Краљево, данас нисам у могућности да причам о тим стварима – поручио је Мирковић у телефонском разговору.

 • Pa sta?!
  Prvo naslov direktno prepisani sa alo ( e bo vas izvor gori od Informera) i kurira, i plus rec skandal velikim slovima,pa gospodo,najveći skandal je što vi sebe smatrate novinarima,a nemate ni jedan autorski tekst i samo prenosite vesti ko zna kakvog polupismenog tzv novinara iz Informera,alo,kurira…Itd.
  I vi u neku ruku edukujete narod,a ko zna sta jeste,a sta niste završili od škola.
  Bitno je da napiše,pored gladne sirotinje, da mu se ne sviđa karadjordjeva šnicla u skupštinskom restoranu.I to kao ,ono, kul.
  To je bre skandal!
  Umesto ,što kažu starlete ,ulagala ( kakva rec) u sise, ulagala u školu.
  Pa i Tesla je kopao kanale po Nju Jorku.
  Žena resila da uradi nešto od života.

  Poznavao sam ženu koja je završila prvu generaciju molekularne biologije kod nas, pre drugog svetskog rata,a bila je čistačica u školi,dok su napupele partizanke sa šest meseci ko zna kakvog kursa glumile nastavnike i profesore.
  E to je skandal,ali j bg.
  Ta žena je bila moja baka,čak sam okacio na fb foto njene diplome,i foto odluke nameštenja o zaposlenju na osnovu stručne spreme iz 1949.na mesto čistačice ( tako piše).
  Ali neka, nikada nije požalila što joj muž bio protiv partizana.

  Samo copy/paste,ništa više.Redovna praksa redakcije.

  • Т. Горски

   СВАКА ТИ ЧАСТ БРАТЕ!
   Погледај само коиментаре „изнад“.
   Ни једне једине ријечи која указује да размишљамо властитом главом него главом овог идиотчића „копи-пасте“ који без икакве одговорности за написано пише највјероватније трачеве неког завидника који завиди жени борцу и покушава блатити њене напоре и амбиције да се „отргне од патоса“.
   Зар нису безобразне алузије да је ова жена са техничком школом ПОСТАЛА ПРОФЕСОР, на средњој школи.

   Ето какви смо људи!
   Поздрав !

  • Hvala brate,živ bio i svako dobro!

   A komentar tacniji od mog.

 • VELIKI HRVOSER

  Mozda je duuboooko razmisljala dok je prala podove :-))) Mozak treniro,treniro dok nije napredovo i evo,sad je profesorka :-)))
  A mozda je pruzala direktoru posebne usluge,pa je on videvsi njene intelektualno-oralne kvalitete odlucio da je unapredi :-)))

 • Uglješa

  Прва особина примитивног човека је да се боји свега што неразуме,а на првом месту се боји ПАМЕТИ.Свим људима на власти у Србији нетреба паметна особа,него ПОСЛУШНА.

  Снага лоших људи(који су на власти у Србији)што се они и даље мрзе и неподносе,али једино тако могу опстати заједно.Памет је одавно бачена у запећак у Србији.Ето рецимо у мом граду медицинска сестра је Директорица дома здравља.У Општинском оделењу за грађевинске послове седи пољопривредни техничар,председник Скупштине има 4 разреда основне школе итд итд.

  • Дуња

   У мојој фирми 11 људи прима плату, мада не долазе на посао, а за стручњаке у финансијама довели су 2 железничара из Пожаревца(кв струка), одакле нам је стигао и новопостављени директор….

  • Uglješa

   Да се мало нашалимо.

   Ја сам најсрећнији човек на свету.Имам своју фирму и радим сам.Ја сам ти све и газда и инжењер и пројектант и керамичар и молеритд итд.А право да ти кажем тотално сам одморио откад сам све запослене разјурио.Неће да раде,краду материјал,са мојим алатом раде приватно и да ненабрајам даље.Тражим од себе годишњи,па сам себи недам,нећеш ти мене Угљеша зафркавати,ал ме зато жена малтретира која је Пољопривредни инжењер,а ради у продавници сточне хране,па кад стигне роба ајде Угљеша подбаци леђа,па кад оде нагодишњи ајде Угљеша ради место мене итд итд.И шта да кажем,гледам те пацове по Општини и разноразним установама,дупло млађи од мене,а вуку се ко старе бабе,ухватио их ишјас,оног укочила леђа,све ти је то јадно смотано и опичено.Да се жалим нећу,да кукам нећу,нема повлачења у напад па ком опанци ком обојци.

   Када је моја фирма продата одмах сам дао отказ и отишао,сви су викали ти си Угљеша луд.Рађе ћу цео дан висити на шкалама и кречити него сат времена провести у канцеларији са дупеувлакачима цинкарошима полтронима и овим новопеченим надри шефовима и надри директорима.Како год да окренеш сам сам себи газда,док жена нецикне иди опери веш,а ја јуначки притиснем дугме на веш машини.

  • E. Lirsch

   Ako smem da primetim… E pa velika ti Firma kad sam radis….
   Sala naravno. Kad covek nema pametnog ili razumnog mora sve sam. Uostalom tako rade svi profesionalci… Samo sam. I zu BOZIJU pomoc.

  • E. Lirsch

   Kuku lele dunje ranke…. Privreda Cveta tako da ‘e mindzoustog (oprosti izraz) neprijatno … kolko nam dobro die… A ispranog mozga idu da „glasaju“…

 • xyz

  Па ако је гробар могао да постане председник……!?

  • E. Lirsch

   Dogodine ima bidne DIREKTORKA… No kako. Kad biras vaginalnog mora da uspes… U zivotu.

 • Pantelija

  Sta je to skandalozovno? Pod terorom vaginalnog kvislinskog dubreta i njegove fasisticke SNS handzar divizije sofercina jorgovanke tabakovic je postao ministar odbrane a diplomirani dzibronja na stiroporu predsednik drzave!