Прочитај ми чланак

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ НАШЕМ НОВИНАРУ: Царе, ти радиш за СРБИН.ИНФО? Супер сте!

0

Вера је веома битна у мом жувиту. Без вере у Бога ми смо потпуно изгубили смисао живљења. Ово је ексклузивно за Србин инфо изјавио Здравко Чолић, који је Првог маја одржао велики концерт на Златибору.

Све је било крцато на златиборском Краљевом тргу. За госте најпопуларније српске планине Чолић је последњи пут певао пре нешто више од три године, у новогодишњој ноћи на минус 20 степени. Овог пута температура је била знатно виша, а атмосфера узаврела током свих три и по сата, колико је концерт трајао.

На средини концерта двадесетоминтни наступ са својим бубњарима имао је и Драгољуб Ђуричић, који је додатно подигао расположење великог броја окупљених.

Турнеја

– Следеће у плану ми је турнеја у Аустралији, а направићу и један сингл који излази крајем маја. Спремаћемо и неке песме за септембар. Радим и на новом албуму са десетак песама. Биће исто тако и концерата у Србији и околини (Хрватској и БиХ). Нећемо правити рез као да нема концерата, већ у последње време нови албуми и редовни концерти су спојени један с другим – рекао је најпопуларнији певач у Србији и региону.

После концерта присутним новинарима из више телевизијских и новинских агенција обратио се Здравко Чолић на чије је питања одговарао неких двадесетак минута.

Могућност да последљи постави питање имао је уредник Србин.инфо Дејан Петар Златановић.

Да ли ћете ускоро можда снимити дует са неким певачем?

– Зашто да не, зависи од самих нумера и самих песама. Иако нема тренутно нешто на видику по том питању, било би занимљиво ако се у наредних три-четири месеца повежем са неким од аутора. Ипак, чини ми судећи по песмама које тренутно имам, нисмо ништа конкретно планирали у том смислу.

Србин.инфо има рубрику Православље, па нас занима колико је за Вас вера битна у животу – и као уметника и као човека?

– Веома битна, без вере смо изгубили потпуно свој смисао живљења. Вера је у свему битна, вера у Бога, вера у најмилије; и у том смислу сам верник. Човек треба у себи да носи једну веру која садржи истину и љубав коју исказује према другима у свакоднем животу. Без такве вере немамо будућности, ни као појединци ни као народ – рекао је за Србин.инфо Здравко Чолић, који је након разговора са нашим уредником Дејаном Петром Златановићем упитао:

– Царе, да ли си ти на том порталу?

Јесам.

Супер сте – рекао Чолић и загрлио срдачно Златановића пред свим осталим новинарима.