ШОКАНТНИ ТАЈНИ СПИСИ: Савезници могли да спрече Холокауст?

8

Савезничке снаге сазнале су за Холокауст две и по године пре него што се до сада веровало и чак су припремиле оптужнице за ратне злочине против Адолфа Хитлера.

Знали за масовна убиства, али нису реаговали

wikipedia.org

То су открили недавно пронађени тајни документи.

Откривени документи УН, који нису били јавни скоро 70 година показују да су САД, Велика Британија и совјетска влада већ у децембру 1942. године знале да је убијено најмање два милиона Јевреја, а да је још пет милиона било животно угрожено, пише британски „Индипендент“.

Лист наводи, да су савезници, упркос том сазнању, учинили веома мало како би спасли оне који су били у смртној опасности или им понудили уточиште.

У марту 1943. године, министар у ратном кабинету Винстона Черчила Висконт Кранборн казао је да Јевреје не би требало сматрати посебним случајем и да је „Британско царство“ већ препуно избеглица.

Дан Плеш аутор недавно објављене књиге „Људска права после Хитлера“, рекао је за „Индипендент“ да су највеће силе коментарисале масовно убијање Јевреја две и по године пре него што се то до сада мислило.

– Сматрало се да су сазнали за Холокауст када су открили концентрационе логоре, али ово су јавно коментарисали у децембру 1942. године – рекао је Плеш.

Антисемити у Стејт департменту

Према његовим речима, савесници су припремали оптужбе за ратне злочине на темељу сведочења људи који су прокријумчарени из кампова, као и покрета отпора у многим окупираним земљама.

Он је открио и да су Рузвелтовог изасланика УН Херберта Пела одбили антисемити из Стејт департмента.

Пел је касније тврдио да су појединци у Стејт департменту били забринути да би амерички економски односи са Немачком након рата могли бити нарушени, уколико се настави такво кривично гоњење.
Након што је Пел изашао са тим у јавност, Стејт департмент се сложио да се спроведе судски процес у Нирнбергу.

Плеш је казао да је архива на којима је засновао истраживање била затворена за истраживаче 70 година, а отворена је након интервенције бившег америчког амбасадора при УН Саманте Пауерс.

 • Немањићка Србија

  Пријатељу, није ти ово више Титова Југославија да можеш да лажеш и мажеш другима очи како ти се прохте. Ако ниси информисан, а очигледно ниси на многим пољима, учини то што пре, како би све опасности које нам предстоје уочио и избегао на време. Лепо ти дајем линкове са неоспорним документима и доказима, а ти уместо да се позабавиш мало и додатно едукујеш, решио си да се тако полуобразован обрачунаваш са истином. Наравно да ту битку унапред губиш, ма колико ти се чинило да се налазиш на страни већине. Та већина је једна примитивна мешовита маса са својом специфичном психологијом, која већ дуги низ година лута без Бога, Цара или Краља. А академски центри кроз које смо пролазили су ништа друго него експозитуре научног естаблишмента са запада, контролисаног и организованог од стране Хазара. Друго је ако си овде по задатку, тим пре ово твоје пискарање има оправдање, али не и морални ниво свести који би у том случају трпео геноцид од стране личног интереса и поглешног идеала. У сваком случају интелект ти није јача страна, јер би у супротном на први поглед могао да разликујеш истину од лажи, а ако ово радиш по задатку радио би доста паметније и опрезније.

  У вези тематике о којој смо расправљали, Срба у Јасеновцу јесте погинуло толико колико си написао, ако не и дупло више, али Хазара у немачким логорима онолико колико је у својој евиденцији забележио међународни Црвени крст, као што се види у документу чији сам ти линк послао. Усташе су, охрабриване и идеолошки вођене од стране Ватикана, у логорима убијали Србе, док су Хазари у немачким логорима умирали од болести, првенствено од тифуса – ниједан није спаљен, ниједан није убијен гасом. Све су то информације (ово за Хазаре) из наведеног документа.

  Што се тиче историје Хазара, па њихови аутори сами наводе да су данашњи тзв. Јевреји који живе на западу највећим делом у ствари Хазари Ашкенази, а рекао сам ти већ да су то номади турског порекла. Сулудо би било да ми тврдимо другачије, нарочито не ако нам је извор литература тзв. бечке историјске школе којом су нам мазане очи и о нашем сопственом пореклу.

 • Немањићка Србија

  Они не да прстом нису мрднули, него су холокауст и измислили. Цифра од 6 милиона страдалих „Јевреја“ се појављује у књизи једног америчког Хазара која је написана пре другог светског рата. Сви, али апсолутно сви сведоци из логора су лагали. Нису постојале гасне коморе (да су постојале, врата на тим коморама не би била обична врата са кључаоницом кроз коју гас може да прође и побије све у логору). Наводне пећи у којима су логораши спаљивани су зидане након освајања логора од стране „савезника“. Совјети (читај: руски Хазари) су заједно са западним колегама учествовали у конструисању лажи. Државни план за ликвидацију „Јевреја“ није ни постојао. Да јесте, били би у року од неколико дана сви побијени на кућном прагу, не би се улагале милијарде у логоре и чекало 4 године. Постојао је само план ДЕПОРТАЦИЈЕ европских Хазара (не Јевреја него Хазара) на Мадагаскар и њихова изолација на том острву, а да би се то извело, били су потребни концентрациони логори. Тај план су онемогућавале америчка и британска морнарица. Имајући у виду да су и Америком и Британијом у то време, као и данас, владали Хазари, можемо да закључимо да су управо они били главни и одговорни за геноцид (умирање крајем рата од болести и глади) над својим народом.

  • Ми же целог света славни

   Антисемитизам је једнако одвратан и ирационалан као и свака друга мржња према било ком народу као таквом.

   Шест милиона Јевреја је без икакве сумње побијено — не сви у логорима, скоро два милиона по пољима Украјине, Белорусије, Источне Пољске и Западне Русије пре него што су логори смрти и направљени, више од милион другде ван логора по Европи, нешто мање од три милиона у логорима смрти.

   Умањивање броја жртава Другог светског рата приличи усташама, они то редовно раде и кад су у питању српске и кад су у питању јеврејске жртве НДХ. А кад то ради неко из српског народа, то је у најмању руку срамно.

  • Немањићка Србија

   Чујеш шта сам написао, нису Јевреји него Хазари из племена Ашкенази и мањи број из племена Сефарди. Хазари су иначе турско номадско паганско племе, немају никаквих крвних веза са Јеврејима. Они данас чине 80-90% становништа Израела (досељени су након стварања државе Израел после 2. светског рата) и преко 99% западноевропских и америчких тзв. „Јевреја“. Током прогона, притварања и логорског експлоатисања за време нациста доста њих је страдало, али та цифра не прелази милион. Број од 6 милиона је измишљен још пре почетка другог светског рата, провлачио се кроз хазарску штампу годинама, а инспирацију за тај број су нашли у талмуду. Преглед писаног материјала из периода пре 2. светског рата у коме се појављује измишљена цифра од 6 милиона можеш да видиш овде:

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=24369

   Термин „холокауст“ је хазарски. Хазари (амерички и енглески) су иначе главни и одговорни за смрт својих сународника у европи, који су помрли крајем рата од глади и болести у логорима, јер су онемогућавали њихову депортацију за Мадагаскар. Никако не браним нацисте, они су се показали суровим паганима исто као и Хазари, али ако хоћемо истину, морамо да истражујемо доста паметније, детаљније и објективније, а не да мантрички понављамо Хазарске термине и градиво којим нам је испиран мозак целог живота. Нисам историчар и не могу о овој теми да те информишем перфектно, али могу да те упутим на гомилу доказа других стручњака којима лажи о тзв. холокаусту постају више него смешне:

   https://www.youtube.com/results?search_query=holocaust+lies

 • моћни Ђоле Јанговић

  Какви црни документи, каква историјска грађа, кога то занима?
  Нас овде убеђују љотићевци експерти да није убијено више од 300 000 Јевреја укупно у целом Другом светском рату! Ваљда они боље „знају“ од тамо неких швапских докумената и педантних нацистичких спискова у логорима..?!

  • Аца Тодоровић

   По званичној статистици убијено 6 милиона Јевреја( нема шансе, али нека буде тако), 6 милиона Немаца, а 25 милиона Руса. И нигде се не спомиње холокауст над Русима и Немцима а јеврејима сви плаћају и данас одштету. Србија такође исплаћује одштету јеврејима.
   Најважније је спасити јевреје, остали народи нису битни.
   Зашто би неко плаћао одштету Русима и Србима, једино треба јеврејима сву одштету исплатити.
   Данас свим државама, владају јеврејске слуге, које уништавају народе.
   Онај ко буде видео какво су зло јевреји, одмах га прогласити душевним болесником, нацистом и оптужити за антисемитизам.

 • djole

  Kabalisti vs Familija. Sest ce na rudu eu-robija papska. Zasto britanska vlada tj kraljica naglo promeni stranu?

  • моћни Ђоле Јанговић

   И ти бре гуслаш као покварена плоча! Има ли иштаново код тебе?