Прочитај ми чланак

МИЛАН СТАМАТОВИЋ: Хоћемо здраву Србију а не отровну храну из ЕУ!

0

Изјава кандидата за председника Србије Милана Стаматовића, у којој упозорава на штетност примене Споразума о стабилности и придруживању (ССП).

Нећемо у Европску унију, ако је услов за то, да већ од септембра, предамо српску земљу у руке туђинцима, а од њих добијемо затровану ГМО храну – изјавио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије и додао да уместо новог робовласништва и њиховог отрова и отпада, хоћемо да сејемо српске њиве и једемо здраву, српску храну као  наши дуговечни преци који су најбољи доказ да је сигурно и здраво само оно што си узгајао “као за себе“.

Стаматовић упозорава да ћемо применом Споразума о стабилности и придруживању (ССП), од 1. септембра,  изгубити земљу, наше највеће богатство и огромне пољопривредне површине које су наш једини извор хране и додаје да ни по коју цену не смемо да дозволимо да поклонимо српске оранице и њиве странцима већ треба да се угледамо на друге одговорне земље, попут Мађарске и Пољске које су сачувале сопствено земљиште упркос томе што су постале део Европске  уније.

Није ли довољно што нас је злочиначки НАТО бомбардовао и починио страшан геноцид над здрављем грађана Србије, затровао нашу земљу, воду и ваздух, а сад хоће да нам одузму право на здрав живот и да обрађујемо своје парцеле, само под изговором да ћемо постати модернија и богатија земља ако постанемо чланица Европске уније – закључује Стаматовић.