Прочитај ми чланак

ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Новак да звизне ону његову (жену) преко уста!“

0

- Ја бих волео да Новак Ђоковић престане да се бави тенисом, да се бави паметним стварима. Да она његова жена роди још петоро деце, ако неће она, да доведе другу. Она његова жена много блеји. Чита тако неке глупе књиге, не знам...

Он њу доведе тамо на телевизију (…) И овај Новак седи поред ње и смешка се. Уместо да јој каже: „Aло бре, шта лупаш бре! Aко још једну реч проговориш има да те звизнем преко уста! Видећеш кад ћу следећи пут да те водим са мном на телевизију. Бриши тамо!“ – рекао је др Мирољуб Петровић гостујући код Теше Тешановића на Балкан инфо.

A ко је уопште др Мирољуб Петровић?

Доктор Мирољуб Петровић је оснивач и директор Центра за природњачке студије у Београду и Aмерици, и Института за природну медицину. Један је од оснивача Центра за антрополошке студије у Београду који се бави проблемом секти. Потпредседник је Српског светосавског покрета и Школе гусала Сандић из Београда.

Мирољуб Петровић је директни потомак највећег српског јунака из Црне Горе кучког војводе Радоње Петровића, гувернера свих Брда, оца „егзарха трона српског“ нишког архимандрита Григорија Дрекаловића од Кастриотовића. Такође, директни је потомак највећег српског јунака 15. века Ђурађа Кастриота Скендербега.

А цео интервју с њим, у продукцији Балкан инфо, можете погледати у видео линку доле: