AМЕРИКAНКA ТРAЖИ ПОМОЋ Дечко ми је опседнут српским рaтним песмaмa, шта да урадим?

12

Aмер је одлепио за српским ратним песмама а његова девојка покушала је да пронађе помоћ на интернету.

Aмер одлепио за српским ратничким песмама, Фото: Принтскрин Reddit

Aмер одлепио за српским ратничким песмама, Фото: Принтскрин Reddit

Реч је америчком пару који је пре неколико година посетио Србију. Како је на „Redditu“ написала жена с надимком „aywaythrowawayok“, она и вереник толико су се одушевили нашом земљом да су након тога долазили још неколико пута.Свидела им се природа, одушевили су се храном, све је било баш како треба да буде, сасвим нормална прича.

„Мој вереник и ја посетили смо пре неколико година прелепу земљу Србију. Било је то предивно искуство. Толико нам се свидело да смо након тога отишли још неколико пута. Тамо смо стекли нове пријатеље, с којима смо и даље у контакту, а почели смо да учимо и српски језик“, написала је ова Aмериканка на „Реддиту“, у конверзацији под насловом „Ова музика мора да престане“.

Наиме, проблем је, како је ова госпођа објаснила, настао када је њен вереник наишао на српске борбене песме!

„Верујем да су испрали мозак мом партнеру неком идеологијом. У почетку, мислила сам да се ради о шали, али он српске борбене песме слуша већ годину дана! Слуша их све више и више! Разумем да су те песме „заразне“, као што и јесу, али ово мора да престане“, додала је она.

Да су ствари кренуле занимљивим током, доказује и још један просрпски гест њеног вереника. Он је, наиме, наумио да у дневној соби окачи огромну српску заставу!

„Наручио је огромну српску заставу коју жели да окачи у нашем апартману. Такође, више не говори „what“, већ на српском каже „шта“, а уместо „fu’k“ је почео да прича „ј*би га“! Бринем се, чини ми се да је његова љубав према Србији отишла предалеко“, закључила је ова Aмериканка и затражила од Срба на „Redditu“ да јој помогну.

Наравно, одговори Срба били су веома креативни, од тога да јој је једино решење да постане већа Српкиња од њега, па до вриштања од смеха због ове несвакидашње ситуације.

 • Pravedni Srbin

  Hahahahahahha :-) da bog da svakoj Amerikanki partner ili verenek bio ovakav….

 • МатерВамИздајничкуАнтиСрбску

  “Такође, више не говори „what“, већ на српском каже „шта“, а уместо „fu’k“ је почео да прича „ј*би га“! Бринем се“………
  ——————————-
  И треба да се бринеш !
  Твој дечко пати од тешког облика “србитиса“ а први и најјачи симптоми су када почне да псује на србском језику!
  Ту лека НЕМА !!!

  Него реци ти нама дали има начина да се објасни овоме нашем народу да треба да отворе очи и да виде ту “прелепу земљу Србију“ управо тако како сте је вас двоје видели?!!.

  Код нас је многима само оно на Западу “прелепо“ а на све своје у Србији и на Србију стално пљују!

  • brane121

   gle budale..sta ces ti ovde bolesniku?

  • Горан

   Не могу наши Срби да виде колико је ово добро јер нису искусили оно за чега мисле да је пуно боље, па не могу да упореде. Чак и када искусе пола њих више заволе новац и материјално благостање од свих других вредности. Србија је једно од најлепших места на Земљи, такозвано седморечје, место за које се претпоставља да је некада било Рај. Па по народу који ту живи и какав је видиш какво је то место. Нема овакво доброг народа нигде на свету. А Бог кога воли он га и искушава и кара.

 • За то су сигурно криви руски хакери. Него нека она нама пошаљи тог свог вереника, можда му нађемо неку Чарапанку или Ужичанку, а она нека покупи овог ЕУСмрдина и неће имати проблема.

  • Владица

   Дал пева ону…“Било је јунака било и биће..сунце слободе сада нам свиће…..или „Над Краљевом жива ватра сева..да видимо ког четника нема….““ Добра је и рок верзија…Чича, сад кад крену сабајле националистичке и пиво…ухх одавно нисам
   Замисли украле нам крезубе смрдљиве вашљиве усташе и ову песму
   https://www.youtube.com/watch?v=H4Cjvx1oWGw

  • Мора да си ти овом Амеру пуштао ове песме, па се човек „навукао“! Сад се спреми да му утешиш вереницу, а да Зока за то не сазна!

   У мом крају се чешће певало оно – Ој војводо Синђелићу. Ту смо балијандерима знали подићи прЕтисак на 180/140 па и више. Још да није било Титове полиције!

  • Владица

   Мој стари Ђедо сила је изгледо
   и данас је љута змија кокарда му сија…
   -па ондак…“ На планини на Јелици,састали се сви четници
   састали се па говоре
   петокраку да оборе“…
   ..“песма ори од Ужица
   четничка је сва Јелица“…
   https://www.youtube.com/watch?v=YqjBdbXq7gw
   а за Зокицу… „Зока носи чарапу од свилену бубу,зато је сви волу зато је сви љубу“…
   и порука за балије је, само она од Вечног Владике Рада,,,“удри врага не остави му трага..“

  • Херцеговина

   Најбоља четничка:
   Иде војска од Никшића
   одред Баја Станишића
   Иде војска од границе
   одред попа Радојице
   И од Гацка дична гарда
   Поповића Милорада
   Од Билеће храбри борци
   Курешеви то су момци
   Од Грахова и Бањана
   Јаничића капетана
   Од Требиња млада гарда
   Видачића Милорада
   Ви сте вође четницима
   а и дика свим Србима…..

  • Goranzzr

   Pa na tu se i navukao. Kod Rokija ide prevod i tacno je znao o cemu pevaju i tako je poceo da uci Srpski i mrzi krvate.

  • Miro Miro

   Ja svratih samo da vidim ko je ovoj nebulozi poverovao pa jos i komentarise..ti si me iznenadio,jer obicno dajes komentare koji nisu naivni

  • Ово је требало да буде шаљив коментар. Шаљив у том смислу да Американка“ нама пошаље просрбског американца, а да одведе неког од ових што воле Америку, а мрзе Србију ако није на америчкој страни. Да ми је то била намера, види се из дискусије са Владицом.