Прочитај ми чланак

AМЕРИКAНКA ТРAЖИ ПОМОЋ Дечко ми је опседнут српским рaтним песмaмa, шта да урадим?

0

Aмер је одлепио за српским ратним песмама а његова девојка покушала је да пронађе помоћ на интернету.

Aмер одлепио за српским ратничким песмама, Фото: Принтскрин Reddit

Aмер одлепио за српским ратничким песмама, Фото: Принтскрин Reddit

Реч је америчком пару који је пре неколико година посетио Србију. Како је на „Redditu“ написала жена с надимком „aywaythrowawayok“, она и вереник толико су се одушевили нашом земљом да су након тога долазили још неколико пута.Свидела им се природа, одушевили су се храном, све је било баш како треба да буде, сасвим нормална прича.

„Мој вереник и ја посетили смо пре неколико година прелепу земљу Србију. Било је то предивно искуство. Толико нам се свидело да смо након тога отишли још неколико пута. Тамо смо стекли нове пријатеље, с којима смо и даље у контакту, а почели смо да учимо и српски језик“, написала је ова Aмериканка на „Реддиту“, у конверзацији под насловом „Ова музика мора да престане“.

Наиме, проблем је, како је ова госпођа објаснила, настао када је њен вереник наишао на српске борбене песме!

„Верујем да су испрали мозак мом партнеру неком идеологијом. У почетку, мислила сам да се ради о шали, али он српске борбене песме слуша већ годину дана! Слуша их све више и више! Разумем да су те песме „заразне“, као што и јесу, али ово мора да престане“, додала је она.

Да су ствари кренуле занимљивим током, доказује и још један просрпски гест њеног вереника. Он је, наиме, наумио да у дневној соби окачи огромну српску заставу!

„Наручио је огромну српску заставу коју жели да окачи у нашем апартману. Такође, више не говори „what“, већ на српском каже „шта“, а уместо „fu’k“ је почео да прича „ј*би га“! Бринем се, чини ми се да је његова љубав према Србији отишла предалеко“, закључила је ова Aмериканка и затражила од Срба на „Redditu“ да јој помогну.

Наравно, одговори Срба били су веома креативни, од тога да јој је једино решење да постане већа Српкиња од њега, па до вриштања од смеха због ове несвакидашње ситуације.