Прочитај ми чланак

СРПСКА ИСТОРИЈА ЈЕ ЈАСНА: Ко изда народ и приклони се Западу – трагично заврши!

0

Најновија српска историја јасно показује и доказује: издаја свога народа, ма где он био, у име виших државих интереса се не исплати. Онај ко такву издају учини, убрзо заврши трагично.

vucic nikolic đinđić milosevic

Слободан Милошевић је 1994.г., рекао Републици Српској не и увео јој санкције, јер није хтела да пристане на тадашњи ултиматум западних земаља. Образлажући  себе и поступак својих најближих сарадника из државног врха Србије, он је у  писму  тадашњем председнику Републике Српске, Радовану Караџићу, поручио да Срби у Србији нису таоци Срба који живе западно од Дрине.

Милошевић је свој живот завршио трагично у Хагу, где му се судило, од стране међународне заједнице, за наводне српске злочине учињене над несрпским становницима, на територији некадашње Југославије.

ДОДИК: Референдум ће се одржати РУСКИ АМБАСАДОР у БиХ: Верујем; биће референдума

Пре тога,  на Видовдан 2001. , био је срамно илегално изручен, као најгори криминалац, том истом Хашком трибуналу. Изручила га је тадашња Влада Србије, (правдајући се да је то у српском националном интересу), на челу са ондашњим српским премијером Зораном Ђинђићем, којег су убили 12. марта 2003.г., људи који су му и помогли да 5.октобра са власти збаци Слободана Милошевића.

Дејан Петар Златановић је гл. одг. уредник веб портала Србин.инфо.

Дејан Петар Златановић је гл. одг. уредник веб портала Србин.инфо.

Првог септембра, председник и премијер Србије, Александар Вучић и Томислав Николић су разговарали са званичницима Републике Српске, и токм приликом им нису пружили подршку око референдума у вези Дана Републике Српске (9. јануар, који пада на празник Светога Стефана Првомученика) али нису хтели ни да утичу на њихов став.

Одбили су да пруже јасну и недвосмислену подршку народу Републике Српске и ако су све српске странке (и које су на власти и које су у опозицији) сложне да Дан Републике Српске се не треба мењати због бошњачког и западног ултиматума у којем се тражи да Дан Српске не буде на православни празник.

Шта ће се даље дешавати у вези референдума у Српској, то ћемо убрзо сазнати; али не треба ни дуго чекати каква ће даља бити судбина српског премијера и председника, пошто се показало, макар у историји Србије, да се издаја наспрам сопственог народа не исплати за оне који су је, скривајући се иза свога народа, починили мислећи да чине мудар државнички потез.