Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДA ХРВAТСКЕ: Субашићеву жену отац хтео да закоље јер је пошла за Србина!

0

Нови јунак Хрватске, који је одбранио пенал Шпанцу Серхију Рамосу, 2007. године је прошао кроз животну драму када је таст желео да му закоље супругу. Разлог - њена жеља да се уда за Србина!

danijel subasic golman hrvatske

Хрватска слави Данијела Субашића. Чувар мреже Монака који је пре шампионата означен као слаба тачка “шаховничара” израстао је у хероја нације након што је при резултату 1:1 одбранио пенал Рамосу и тако трасирао свом тиму пут до победе (2:1) над прваком Европе.

Десило се ето и то – Хрвати дижу Србина у небеса! Међутим, његов пут до звезда био је све само не посут ружама.

Данијел је рођен у Задру, али му је отац Јово Србин. И управо то му је донело пуно проблема у Хрватској. Они су почели давно, 17. јуна 2007, када је решио да стане на луди камен и ожени девојком Aнтонијом. Веровали или не, њен отац Aнте Боца, Данијелов таст, прво је пребио ћерку, а онда јој је и запретио да ће је заклати ако се уда за Србина! И то је била једина ствар коју је замерао Субашићу – националност.

Када је Боца истукао Aнтонију, она је завршила у амбуланти, а полиција је одмах привела сулудог оца. Брзо је изведен пред суд и оптужен за насиље у породици, али не постоје подаци о казни коју је добио. Наравно, ћерка је одмах побегла од оца и почела да живи у Задру са хрватским чуваром мреже.

– Много ми је жао због тога. Aнтонија је код мене и ту ће и остати. Иако сам Србин, а она Хрватица, много се волимо и то је најважније. Мени нико није претио, а Aнтонија је своју љубав према мени показала својим доласком код мене – истиче голман Монака.

Међутим, Субашић је већ следеће године потписао за Хајдук и са супругом се преселио у Сплит, где је остао до 2012. и нове селидбе у Монте Карло.

С њеним оцем се никада није помирио, али чврсто верујемо да се Боци и те како срце стегло након након шута Рамоса и Данијелове параде…