Прочитај ми чланак

БАХАТА ТАТИНА ДЕВОЈЧИЦА Ћерка Мила Ђурашковића: Сиротињо, само ме гледај!

0

Аника Ђурашковић (22), ћерка осуђеног Мила Ђурашковића, похвалила се на друштвеним мрежама баснословно скупим аутомобилом који је добила од оца.

7f94f74ae2ba8b638f646cf90fcc138a„Хвала најбољем татици!!! Сиротиња која мисли да пљује нека ме гледа! Смрт сиротињи!“. Овако гласи скандалозни пост на друштвеној мрежи Фејсбук Анике Ђурашковић, ћерке осуђеног Мила Ђурашковића.

И док се њеном оцу смеши издржавање казне од седам година затвора, Аники се насмешио скупцени поклон, управо од „најбољег татице“. Када је схватила шта је урадила, обрисала је фотографију и угасила Фејсбук налог, али било је касно.

Аника је без имало обзира позирала поред ганц новог возила категорије СУВ – БМW X1. Аутомобил је опремљен најбољом и најлуксузнијом опремом, па његова пуна цена стаје 43.000 евра, директно из фабрике.

Иначе, Аника је одрасла у луксузу, а сваку прилику користи да се тиме похвали. Живи у вили од 1.000 квадрата, има обезбеђење, послугу, фризере, масере и приватни авио-превоз. Има и сестру близнакињу, као и два брата, који се не експонирају дегутантно попут ње.

Подсетимо, Мило Ђурашковић је у марту ове године осуђен заједно с Марком Мишковићем за злоупотребе с путарским предузећима и са крушевачком фабриком мазива. Он је осуђен на шест година због злоупотребе положаја одговорног лица у ФАМ-у и на две године због утаје пореза, па му је изречена јединствена казна од седам година. Дужан је и да плати шест милиона динара.