• Почетна
  • ВИДЕО
  • ШЕШЕЉ СПРЕМИО ВАТРЕНИ ГОВОР, очекује се најмање 30.000 људи на Тргу Републике у четвртак! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ СПРЕМИО ВАТРЕНИ ГОВОР, очекује се најмање 30.000 људи на Тргу Републике у четвртак! (ВИДЕО)

0

srs setnja

Из извора блиских Министарству унутрашњих послова сазнајемо да се, према незваничним проценама, очекује више десетина хиљада људи на радикалском скупу заказаном за четвртак 24. март у 17:00 часова.

– Нико не може са сигурношћу да претпостави колико би се људи могло окупити на Тргу Републике након што Хашки трибунал изрекне доживотну пресуду Радовану Караџићу. Реална процена је да би се на Тргу Републике могло окупити више десетина хиљада десничара, највероватније између 15.000 и 30.000, а уколико медији у правом тренутку пренесу да је Караџић осуђен и да је тим поводом заказан протест, може се десити да грађани спонтано изађу на улице и да број окупљених достигне чак и 50.000 – рекао је наш извор из Полицијске управе за град Београд и додао:

– Последњих дана трпимо страховите притиске од стране режима јер сматрају да ће овај митинг директно утицати на изборни резултат Српске напредне странке. Већ смо добили инструкције да у званичној полицијској процени броја присутних саопштимо далеко мању цифру од реалне.

Из Српске радикалне странке саопштавају да ће руководство странке колективно пратити изрицање пресуде Радовану Караџићу у седишту странке у Земуну а потом се упутити у центар града где ће са окупљеним Београђанима покренути бунт против Хашког трибунала и диктатуре Александра Вучића. Организација митинга је, према речима радикала, приведена крају а Војислав Шешељ је спремио ватрени говор који ће означити почетак Вучићеве политичке пропасти.

Извор: Србин.инфо