Прочитај ми чланак

РУСИЈА НИЈЕ ЕУ: Мигранти спопадали Рускиње, па им Руси ‘очитали лекцију’!

0

imigranti-svedska-banda

Како преноси хрватски веб портал (српска верзија) Дневно и у Русији су мигранти са Средњег истока били агресивнији према тамошњим женама што је изазвало реакцију рускијх мушкараца.

Наиме, како наводи веб портал Дневно, мигранти са Средњег истока који су изашли у један популаран клуб близу Норвешке границе, у Мурманск региону, почели су да узнемиравају младе Рускиње и схватили су, али превише касно, да нису у Европи.

Руски мушкарци, као што је требало да претпоставе и као што већина људи зна, су доста другачији од оних у Европи.

Иако полицијски званичници не желе да причају о томе, коментари на друштвеним мрежама брује о инциденту који се догодио у Мурманску.

До проблема је дошло када је Норвешка избацила 50 мушкараца са Средњег истока и Aвганистанаца због „лошег понашања“ и вратили су их у Русију, кроз коју су прошли до „земље меда и млека“. Када су се опет обрели у Русији, мушкарци су одлучили да се забаве у локалној дискотеци „Гандвик“ и заборављајући где су, почели су да спопадају Рускиње.

Међутим, мушкарци у Русији не прихватају слепо идеале „просветљене“ Европе и ту је настао проблем. Према коментарима на друштвеним мрежама, мигранти су покушали да побегну и да се сакрију, али Руси су их пронашли и очитали су им лекцију. Да није дошао велики број полицајаца на лице места, ствари су могле заиста да ескалирају, преноси сајт „Ово је Енглеска„.

Да ствар буде још гора по мигранте, полицајци који су стигли на лице места нису показали ништа већу толеранцију према њиховом понашању. Иако су посаветовали локалне Русе да не линчују непристојне мушкарце, и они су се тихо придружили овој едукацији, преноси сајт „News.li“.

Као резултат инцидента, 18 мушкараца је завршило у болници, 33 у притвору, а међу свима се развила жеља за повратком у домовину.

Извор: Дневно