Прочитај ми чланак

ДА ЛИ БИСТЕ СЕ УДАЛИ ЗА АЛБАНЦА: Ево шта су одговориле Београђанке (Видео)

0

Према истраживањима УН огромна већина Срба и Албанаца није спремна да ради заједно или да живи у истој улици, а скоро нико није спреман да ступи у међуетнички брак.

Замислите ситуацију да се заљубите у Албанца, или ако сте мушко у Албанку, и ви бисте све, и везу, и брак, и децу, али како? Како објаснити мами, тати, и широј родбини, знајући да овде и те како има оних којима би то сметало?

Екипа Телеграфа је дошла на идеју да Београђане пита да ли би оженили Албанку, а Београђанке да ли би се удале за Албанца. Већина је била помало изненађена. Неки су рекли “Свашта, шта вам пада на памет”, а неки су били рекли “Зашто да не, ако је волим, нема препреке”.

Да љубав не познаје границе, вере ни нације, показују примери мешовитих бракова који често шокирају родбину и пријатеље. У бившој Југославији, сетимо се, склопљено је хиљаде и хиљаде оваквих “мешовитих” бракова.

Према истраживањима које је спровео Програм Уједињених нација за развој у 2014. годину, огромна већина Срба и Албанаца на Космету није спремна да ради заједно или да живи у истој улици, а скоро нико није спреман да ступи у међуетнички брак.

У видеу који следи погледајте шта наши суграђани мисле о мешовитим браковима.

Извор: Telegraf.rs TV