Прочитај ми чланак

КАКАВ ГАЗДА: 14 најбољих радника послао на лускузно крстарење

0

cakansport-krstarenje

Власник црногорског ланца радњи спортске опреме Радомир Новаковић Цакан частио је 14 најбољих радника у својој фирми крстарењем на луксузном крузеру!

Радници ће крстарити западним Медитераном од 9. до 19. јануара и то лускузним крузером “Сплендид”. Крећу из Ђенове, а у склопу аранжмана, посетиће Барселону, Марсеј, Тунис, Сицилију, Рим, Венецију и Милано. Новаковић је пре две године својим гестом изненадио све, када је дугогодишњу верност и професионалност четворо радника наградио тако што им је купио нове аутомобиле.

“Остали смо сви буквално без текста када се господин Новаковић након једног третмана у нашој ординацији појавио са два ваучера за крузер. Наше сестре нису данима могле да верују да се не ради о шали”, рекао је познати барски орални хирург.

У групи радника који се пакују за крузер, налазе се запослени из пословница у Бару, Будви, Котору, Игалу, Подгорици и Бијелом Пољу.

„Морао сам да пронађем начин да им се одужим“

„Сада нисам могао да купим аутомобиле, али, морао сам наћи начина да се одужим људима због којих наша компанија добро послује и због којих увек имамо максимално позитивну атмосферу у свакој продавници. Одлучио сам се још у септембру да их овако наградим, а одабрао сам оне који су заиста били најбољи”, истакао је Новаковић.

(Вијести.ме)