Прочитај ми чланак

НОВАКОВ ДОЧЕК ЗА ПУТИНА: Ђоковићи истакли велике заставе Србије и Русије!

0
Фото: Лука Бајровић

Фото: Лука Бајровић

Председник Руске Федерације у Београд долази 16. октобра, а Ђоковићи су решили да му на јединствен начин пожеле добродошлицу.

Породица најбољег тенисера света Новака Ђоковића спрема је за посету председника Руске Федерације Владимира Путина.

Долазак Владимира Путина главна је тема у Србији већ данима. Председник Русије у Београд долази 16. октобра, а Ђоковићи су решили да му на јединствен начин пожеле добродошлицу.

Породица најбољег тенисера света украсила је један од ресторана „Новак“ великим руско-српским билбордом.

Наиме, стамбена зграда на Новом Београду, у којој се налази ресторан, „окићена“ је огромним билбордом на којем су исписана имена две државе и то у бојама њихових застава.

vimbldon novak 34ЂОКОВИЋ: Морао сам да будем опрезан, Тим је један од најталентованијих тенисера

Морао сам да будем опрезан јер је противник сервирао скоро 215 километара на сат у првом гему. Он је сигурно један од најталентованијих тенисера на АТП туру, изјавио је Новак Ђоковић

ШАНГАЈ – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас да је морао опрезно да уђе у меч са Аустријанцем Домиником Тимом јер се ради о веома талентованом играчу.

Ђоковић је савладао Доминика Тима са 6:3, 6:4 и јубиларном 50. победом у сезони успешно започео одбрану титуле на Мастерсу у Шангају.

„Морао сам да будем опрезан јер је противник сервирао скоро 215 километара на сат у првом гему. Он је сигурно један од најталентованијих тенисера на АТП туру – снажан је, играо је добро и имао неколико невероватних удараца“, рекао је Ђоковић.

Српски тенисер ће у наредној рунди играти против Казахстанца Михаила Кукушкина који је био бољи од Јужноафриканца Кевина Андерсона резултатом 6:4, 6:2.

С друге стране, млади Аустријанац није био превише разочаран после пораза од „броја један“.

„Изгубио сам 6:3, 6:4 и апсолутно сам задовољан мојим издањем од почетка до краја. Наравно, имао сам превише неизнуђених грешака. Али то се дешава када играте агресивно. Али одиграо сам и неколико одличних поена. Мој сервис није био добар, није био константан. Требаће ми доста времена да дођем до нивоа на којем могу да намучим играча као што је Новак Ђоковић“, оценио је Тим.

„Овај дуел је био мега искуство за мене. Био сам нервозан на старту, али сам био ближи него против Рафаела Надала у Паризу, тако да сам на правом путу“, додао је он.

(Курир)