• Почетна
  • СВЕТ
  • ФБИ нуди 100.000 долара за „америчког четника“! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

ФБИ нуди 100.000 долара за „америчког четника“! (ВИДЕО)

0

447099_erik-frejn_f-fbi

 

 

Aмерички ФБИ објавио је потерницу за одбеглим америчким “четником“ и снајперистом Ериком Фрејном (31), у којој нуди 100.000 долара сваком ко пружи информацију која ће довести до његовог хапшења

С обзиром на то да је Фрејн неколико пута био у Србији, постоји могућност да се крије у нашој земљи, пише “Телеграф“.

На Фрејновој “Мајспејс“ страници могу се видети фотографије испред Храма Светог Саве, а у потерници се наводи да је тврдио да се борио са Србима на ратиштима у Африци, као и да говори и усавршава српски и руски језик.

Фрејн се нашао и на ФБИ листи 10 најтраженијих бегунаца, јер се сумњичи да је прошлог петка из заседе убио десетара Бриона Диксона (38) и ранио полицајца Алекса Дагласа (31).

Потрага за бегунцем улази у шести дан, а школе у Пенсилванији су и данас затворене. На Фејсбуку је отворена група “Помозите да пронађемо Ерика Метјуа Фрејна“, која покушава да прикупи што више информација о Фрејну и тако помогне у потрази.

Последњи пут кад је виђен, Фрејн је имао “чирокану“, браон-златну винд-јакну, СМБ бермуде и патике, а претпоставља се и да је наоружан. У случају да имате информацију о њему проследите је Америчкој амбасади или конзулату.

(Telegraf)