Прочитај ми чланак

ЊУЗВИК: 9 ствари које нисте знали о Владимиру Путину!

0

В.Путин встретился с представителями крымских татар

Бен Јуда провео је три године интервјуишући најближе сараднике руског председника Владимира Путина.

Све то је био део његове нове књиге – „Крхко царство: Како се Русија заљубила и одљубила од Владимира Путина“.

Јуда је разговарао са бившим премијерима, садашњим министрима, регионалним гувернерима, блиским саветницима…

Ево шта је сазнао о Путину:

1. Спавалица

Руски председник устаје касније преподне, а први оброк му је тек око поднева. за доручак увек једе швапски сир, а обожава и јаја од препелице и природни ђус.

2. Највише размишља у базену

Обавезно после доручка одлази на пливање јер воли да се осами у базену. Увек носи заштитне наочаре а омиљени стил му је краул.

3. Воли топло-хладно

После пливања на ред долазе вежбе. Посебно ради на снази, а мање кардио вежбе. Један од обавезних ритуала после тога је урањање у топлу па у хладну воду.

4. Интернет га сувише збуњује

У његовим канцеларијама нема ТВ. А сам Путин користи само „најсигурнију технологију за комуникацију“, што ако њега питате то су папир и оловка и фиксни телефон. И то онај телефон још из доба СССР. Ретко користи интернет јер „му сви ти прозори унутар прозора као и гомила порука делују сувише збуњујуће“.

5. Увек са собом носи своју постељину

Када путује ван Русије са њим иду и кувари, конобари и особе задужене за чишћење. Када одседне у неком хотелу сва постељина се уклања као и све из купатила. Потом се све то замењује новим стварима које је одобрио Кремљ. Такође, не једе страну храну коју није одобрио Кремљ.

Kremlj

6. Не воли Кремљ

Кад смо већ поменули Кремљ, требало би истаћи да Путин живи у палати изван Москве, јер му смета саобраћај, загађење и гужва коју праве људи у граду. Не воли ни да посећује Креммљ већ више воли да ради на свом имању.

7. Гледају га као цара

Најближи круг сарадника га ословљава – цар. Раније су га звали – шеф.

8. Приватни живот му није сјајан

Његови родитељи су мртви, а од жене се развео. Има две ћерке које не живе у Русији. Наводно му ноћу долазе разне девојке – модели, фотографкиње, гимнастичарке… Али то су само гласине. Ипак веома ужива у дружењу са својим црним лабрадором.

9. Сматра себе великим радником

Путин тврди да ради више него и један лидер још од Стаљина.

(Businessinsider.com)