• Почетна
  • СПОРТ
  • Крстајић: Не дам анонимусу да ме омаловажава, идемо на суд!
Прочитај ми чланак

Крстајић: Не дам анонимусу да ме омаловажава, идемо на суд!

0

krstajic

(Вечерње Новости)
Нема дана да у нашем фудбалу не избије понека афера, па су тако као бомба одјекнуле речи Стефана Митровића, од недавно фудбалера Бенфике, који је рекао да је био на прагу Партизана 2011. године, али да није потписао за црно-беле, јер тадашњи спортски директор Младен Крстајић није успео да пронађе лични интерес у том трансферу.

Експресно је на оптужбе одговорио и сам Крстајић, који је запретио дефанзивцу да ће, уколико не повуче речи, правду потражити на суду.

– Момку желим сву срећу у Бенфики и велику каријеру, али нека је не прави преко мојих леђа. Његова прича о процентима од трансфера које сам му наводно тражио врло је смела и безобразна и нема везе с мозгом. Зар сам зарадио мало пара играјући фудбал да бих се богатио на продаји играча – каже за “Спорт” Младен Крстајић.

Бивши ас Партизана, Вердера, Шалкеа и репрезентације Србије је поручио да је мукотрпно градио име да би га рушио „неки анонимус”.

– Тешко и дуго сам градио фудбалско име у Европи и свету да бих дозволио једном клинцу и анонимусу да га тако лако омаловажава и руши. Не дам на своје поштење, част и зној. Ако не повуче своју реч, спреман сам и правним путем да оборим његове неистине.

Крстајић је објаснио и шта се заправо догодило на спорној проби, где је наводно Митровић успешно положио код Станојевића, али ипак није потписао уговор.

– Истина је само да је момак дошао на пробу пре два лета, недуго пошто сам постављен за спортског директора. Стигао је, међутим, потпуно неспреман, а како су нама у том тренутку били потребни играчи у доброј форми, способни да одмах ускоче у такмичарску екипу, тадашњи тренер Александар Станојевић и ја смо уз консултације са осталим члановима стручног штаба одлучили да му се захвалимо после пар тренинга – закључио је Младен Крстајић.