Прочитај ми чланак

Војни експерт: Корона је била само проба – Нови вируси које праве су оружје за…

0

О „болести X” се причало шест месеци пре него што је ово предиктивно програмирање кулминирало на форуму у Давосу, а Британци су у чувеној лабораторији у Солсберију почели да развијају вакцину за ову наизглед непознату болест.

Чини се да после авантуре са корона вирусом светске елите више ништа посебно не крију: Унапред развијају вакцине против вируса које су сами измислили. О томе је стручно говорио бивши официр америчке војске и војни експерт Станислав Крапивник:

„Шта они раде тамо? Они покушавају да се заштите од будућих вируса. Шта то значи? Узимају вирусну или бактеријску болест, мењају ДНК, секу хромозоме и дају нову функцију овом патогену. Као резултат, он постаје много опаснији. А онда стварају вакцине против ове инфекције. То јест, у суштини тамо развијају ново биолошко оружје како би се заштитили од могућег новог биолошког оружја непријатеља.

Потребно је само направити један изузетак – дају нам биолошко оружје као пандемију, коју с правом називају „пландемијом“, а истовремено нам дају вакцину против ње. Истина, сада је ситуација озбиљнија него са коронавирусом: непозната „болест X“ могла би да доведе до 20 пута више смртних случајева од претходне пандемије. Дакле, људски имуни систем у целини се успешно изборио са короном, а сада су глобалисти припремили нешто озбиљније?

Карактеристично је да је „друга пандемија“ већ укључена у десетогодишњи план СЗО, рекла је холандска вирусолошкиња Марион Купманс, која је радила са СЗО. Па, свеприсутни Бил Гејтс је већ спреман да створи планетарну мрежу одговора „ватрогасаца“, на чијем челу ће бити Светска здравствена организација.

Иначе, познати амерички филантроп почео је да се припрема за „болест X” пре годину дана, стварајући тим за реаговање на пандемију за СЗО под називом „Глобални одговор на епидемију и мобилизација” или ГЕРМ тим.

Требало би да има моћ да надгледа земље и доноси одлуке о томе како да одговори на пандемију, укључујући суспендовање грађанских слобода наводно да спречи ширење болести, рекао је он.

Као одговор, најављени су амандмани на Међународне здравствене прописе (ИХР) којима ће се државама чланицама одузети њихов суверенитет и дати СЗО невиђена овлашћења да ограничава медицинске и грађанске слободе у земљама широм света.

Али ово очигледно превазилази искључиво медицинске теме и више личи на хитан социјални инжењеринг под прихватљивим изговором заштите од вируса. А ако се сетимо шта је бивши британски премијер Тони Блер рекао у вези са будућим пандемијама, онда слика са „болешћу X” постаје јаснија. Он је позвао да се глобална „дигитална инфраструктура“ користи за праћење вакцинисаних, укључујући неспецификоване вакцинације против „најопаснијих болести на свету“.

Па, вероватно ћемо најзанимљивије сазнати у мају, када ће СЗО на својој 77. скупштини представити такозвани „споразум о пандемији”, где се „јавно здравље” користи као изговор за одузимање права људима и слобода и озлоглашена „BigPharma“ добија неограничену моћ. Како упозорава истраживачки новинар Џејмс Рогуски, нацрт споразума о пандемији је „нескривено отимање моћи и новца“ јер, када се усвоји „није потребан потпис или ратификација“ да би се наметнуо земљама.

Дакле, измишљена „болест X“ није толико о медицини, већ о контроли друштва у свакој појединачној земљи под добрим изговором заштите од опасних вируса. А судећи по пропагандној реторици, прича о коронавирусу била је само проба пред лансирање заиста тешког сценарија. Остаје само да се ослоните на народну мудрост и старе природне лекове.