Прочитај ми чланак

Такер Карлсон је објаснио како Бајден може да победи на изборима

0

Амерички председник Џо Бајден не може ни говорити ни ходати, једина шанса за њега да буде поново изабран на надолазећим изборима је фалсификовање, уверен је новинар Такер Карлсон.

Током интервјуа са Јутјуб блогером Лексом Фридманом, Карлсон је назвао Бајдена „оронулим“, оптужујући председника САД да „не може говорити, не може ходати“.

Карлсон је уверен да би Бајденова победа на надолазећим изборима била исмевање демократије.

„Оронули човек не може бити изабран у најмоћнијој земљи света, осим ако не буде фалсификовање“, рекао је Карлсон.

У последњим недељама, проблеми са памћењем тренутног председника САД-а посебно су очигледни: три пута је причао приче у којима је уместо тренутних лидера држава грешком спомињао њихове већ преминуле претходнике.

Нови талас забринутости изазвао је извештај специјалног тужиоца Роберта Хура, који је припремио на крају истраге о недостојном чувању тајних докумената од стране Бајдена.

Како се наводи у документу, током комуникације са тимом специјалног тужиоца, Бајден је показао проблеме са памћењем, није могао прецизно одредити време почетка и краја свог мандата као потпредседника, нити да наведе датум смрти свог сина Боа.

Следећи избори за председника САД-а одржаће се у новембру 2024. године. За кандидатуру из редова Републиканске странке претендују Доналд Трамп и Ники Хејли. Тренутни амерички лидер Џо Бајден такође је изјавио да намерава да буде поново изабран из редова Демократске странке.