Прочитај ми чланак

Сатирање националног идентитета, обичаја, вредности и националног поноса

0

Сатирање националног идентитета, обичаја, вредности, националног поноса, уништење индустрије, глобални економски колапс и још много тога чека човечанство ако се пусти да ОВА организација неометано делује!

Иако многи тврде да су појмови „Једна светска држава“ и „Нови светски поредак“ теорије завере којима се баве параноични људи, непорециво је да једна светска држава већ постоји, и то потпуно легално! На свету данас има више младих неко икада раније, а организације које делују при УН и УНФПА тврде да млади данас имају јединствену прилику за развијање, али само уколико се спречи рађање будућих генерација! Организација која предлаже овај монструозни план зове се „State of world population„. Они се залажу за демографски колапс човечанства на било који начин – па тако и предлажу бесплатне абортусе за малолетнике и младе и укидање закона против проституције и свих дрога и опијата. Јасно је да се све то предлаже како би млади уништили сами себе:

– Младим људима је потребно омогућити читав низ репродуктивних здравствених услуга укључујући и сигуран, бесплатан абортус…“ пише ‘Држава светског становништва’ додајући да већина земаља на свету разним законима (против абортуса, дроге и проституције) крши људска права младих и то се по њима мора променити.

Од посебне важности за УНФПА-у су закони који још увек захтевају родитељску дозволу за приступ абортусу, контрацепцију или друге услуге попут програма за бесплатне игле за зависнике. Како кажу у свом извештају, од посебне је важности за планету да млади сами доносе своје одлуке и да се оне усвајају као њихови свесни поступци па када се млади човек жели убијати, дрогирати се и проституисати, родитељ нема разлога да задире у „људско право детета“. Млади људи ће се ускоро наћи на удару страшног и потпуно легализованог греха коме је циљ опустошити генерације и зауставити раст и развој свеукупног становништва. Оваквој идеји подржаној од апсолутне врхушке света могу се супроставити још само хришћанске породице. Ово су све тачке Агенде 21 Новог светског поретка које се у овом тренутку остварују над читавим светом:

 1. Стварање Новог светског поретка с једном светском владом и новом црквом односно религијом која би требало да послужи због лакше манипулације људима и њиховом слободном вољом која се развија највише кроз духовност.
 2. Сатирање националног идентитета, обичаја, вредности а највише националног поноса. То је један од главних циљева којим ће се лакше промовисати глобализација.
 3. Уништење вере – уз ширење New Age-а.
 4. Трансхуманизам – чиповање и пребацивање света у виртуалу преко чега ће човечанство бити подвргнуто невиђеној манипулацији и менталном програмирању.
 5. Поништење индустрије. Створиће се нова компјутерски покретна индустрија с роботизованим радницима с тим да се тешка производња сели у сиромашне земље што би требало да резултује повећањем зависности и смањењем броја становника на Земљи.
 6. Декриминализација и легализација свих дрога уз порнографију која ће се представити човечанству као ‘уметност’. Ово ће се проширити на све друштвене нивое.
 7. Депопулација у великим градовима – по узору на Пол Потову политику у Камбоџи, која је као скица настала из пера Римског клуба годинама раније.
 8. Сузбијање независних знанствених истраживања – онемогућавање било каквих неконтролисаних научних истраживања путем тоталне дискредитације помоћу плаћених научника с циљем да само и искључиво профитабилана решења остану у опцији.
 9. Смањење глобалног становништва за три милијарде до 2050. – извештај ‘Глобал 2000′ говорио је о смањењу броја становништва у САД-у током истог временског раздобља за трећину, а настоји се да се исти план спроведе и шире, путем мањих ратова, глади и болести, абортуса и контрацепције.
 10. Незапосленост – уништавање радничког слоја чиме се разара породица и заједништво, с циљем побуне младих која ће омогућити лакши надзор и контролу становништва.
 11. Онемогућавање становништва у доношењу властитих одлука – стварање системских криза збуњује и демотивише људе до тачке масовне апатије и игноранције сопствених проблема.
 12. Стварање нових ‘култова личности и идола’ – наставак тренда започетог с Битлсима којим се и данас стварају нове ‘звезде’ и затим се путем њих одгајају млади.
 13. Јачање религијског радикализма који је супротан љубави – све снажнији екстремни елементи у Исламу, Јудаизму и Хришћанству добиће финансијску подршку, па се на тај начин иде на распад религија какве до сада знамо и успоставу једне нове а која ће ширити само „љубав“.
 14. Ширење религијских култова и улазак у политику – странке Муслиманско братство, муслимански фундаменталисти и остале странке с религијским призвуком улазе у високу политику. (Подржавају их CIA, MI6, Google, Facebook и слични обавештајни апарати, с циљем додатног радикализма.)
 15. Идеја ‘религијског ослобођења’ и ‘научног атеизма’ – стварање нерелигијских власти и стални сукоби с њиховим религијским опонентима чиме се производе кризе и ратови по узору на политичке експерименте из Средње Америке и Африке.
 16. Стварање глобалног економског колапса у којем ће доћи до потпуног уништење светске економије, односно рессетовања како би се лакше увела нова валута и монопол.
 17. Потпуна контрола над геополитичком сценом, над свим државама света које ће свесно својом слободном вољом на то пристати.
 18. Све већа промоција наднационалних институција попут УН-а, ММФ-а, Светског суда, ЕУ или бонитетних организација, Светске полиције итд. Уништавање локалних и градских институција (децентрализација која служи управо томе, једном контролном центру).
 19. Поништавање суверености држава односно омаловажавање Устава, традиције и закона путем владајућих структура које ће разбити суверенитете држава изнутра.
 20. Ширење панике због константних светских пријетњи у облику тероризма иако те „терористе“ плаћају Владе попут оне у САД-у. Циљ је стварање полицијске државе.

Потпуна контрола човечанства може се спровести само кроз индоктринацију и манипулацију људи од најмањих ногу тако да је контрола образовног система један од примарних циљева Агенде 21.