Прочитај ми чланак

Вучићу, јел ћеш и после прогона Новака да лобираш за аустралијски Рио Тинто?!

0

Због чега Новак Ђоковић није добио дипломатски пасош? Јел, то зато што Ђоковић не шверцује дрогу за Вучића и за његове? Ова порука Срђана Нога на "Твитеру" одлично описује вечерашње догађаје у Мелбурну.

Најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу није одобрен улазак у Аустралију и он највероватније неће наступити на овогодишњем Аустралијан опену. Још постоји минимална могућност да се одлука преокрене. Ђоковић ће одсести у хотелу све до изласка пред судију – ако се и ту одлука потврди, најбољи тенисер света мораће да напусти Аустралију.

Само пола сата након што је Александар Вучић обећао помоћ Новаку Ђоковићу, тенисеру је забрањен улаз у Аустралију! Тешко да можемо да замислимо сервилног издајника Вучића како заслужено протерује аустралијског амбасадора, али би уставокршитељ макар могао да прекине лобирање за аустралијски Рио Тинто, који прети да сахрани Србију.

Такође, Ђоковићев отац Срђан је на друштвеним мрежама уз велики знак узвичника поручио „Депортација“, а онда се новом поруком надовезао.

„Наш понос, наш Новак се враћа…. Сви треба да га дочекамо како доликује“.

Многи Твитераши су предложили Новаку Ђоковићу да се право из Мелбурна упути у Горње Недељице и протестује са народом против аустралијске комапније „Рио Тинто“.