Прочитај ми чланак

Време за освету „орлова“, порази су болели јако: Где гледати Србију против Италије

0

Остали су нам дужни.

Репрезентација Србије се у новом руху први пут представила јавности након мечева затвореног типа и у Атини савладала Грчку у оквиру Акрополис купа резултатом 71:64.

Најефикаснији у селекцији Србије био је Богдан Богдановић са 15 поена и седам скокова. Никола Милутинов је остварио „дабл-дабл“ учинак од 14 поена и 12 скокова. Марко Гудурић је убацио 14 поена уз седам ухваћених лопти.

Већ у среду изабраници Светислава Пешића играју против Италије у другом и последњем мечу у оквиру турнира, а Биће то и прилика за реванш због болних пораза.

Утакмица са Италијанима се игра од 18.45 уз директан пренос на каналу Спорт клуб 1.

Србија је од Италије доживела два болна пораза. Први у Београду у директном окршају за пласман на Олимпијске игре, а други у осмини финала Европског првенства пре годину дана па ће мотивација бити на највишем нивоу.

На спису играча који су на располагању у атини су Стефан Јовић, Никола Јовић, Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Алекса Аврамовић, Вања Маринковић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Филип Петрушев, Душан Ристић, Никола Милутинов, Бориша Симанић, Немања Недовић и Алекса Раданов.