Прочитај ми чланак

У ОВОМ САСТАВУ НА КОСТАРИКУ: Ево који фудбалери Србије ће заиграти од првог минута

0

Фудбалска репрезентација Србије у недељу (14.00) игра против Костарике први меч на Светском првенству у Русији, а тим који ће се супроставити Костариканцима је познат...

Фудбалска репрезентација Србије у недељу (14.00) игра против Костарике први меч на Светском првенству у Русији, а тим који ће се супроставити Костариканцима је познат…

Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић Није желео да открије састав за дуел са Костариком на последњој конференцији за медије пред меч у Самари.

„Можда ви боље знате састав него ја. Било би неозбиљно да диктирам састав у овом моменту, али је мање-више то познато“, казао је Крстајић и додао да већ „четири-пет“ дана зна који ће састав извести на терен.

На основу свега што смо имали прилику да видимо јасно је којих десет имена ће истрчати на терен „Самара арене“. Постоји само једна дилема: Лука Миливојевић или Сергеј Милинковић-Савић? Ко ће добити предност на сутрашњем мечу?!

Уколико се Крстајић одлучи за нешто дефанзивнију варијанту, у стартних једанаест наћи ће се одлични везњак Кристал Паласа – Лука Миливојевић. У супротном, Сергеј ће добити предност.

Утакмца са Костариком на програму је у недељу од 14 часова.

Кoлaрoв o Кoстaрики…

– Дoбрo смo их скенирaли, имaмo велики респект, били су учесници четвртфинaлa нa пoследњем шaмпиoнaту, aли истo тaкo уверени смo у нaш квaлитет. Руизa пoзнaјем дoбрo, њихoв је нaјквaлитетнији игрaч, нисмo специјaлнo зa његa ништa прaвили aли знaмo кaкo дa се пoстaвимo и oдгoвoримo нa све oнo штo нaс oчекује.

– Aкo будемo прaви људи међу нaмa, пoштени међу сoбoм, кao штo смo били oве три недеље, oндa мoжемo дa нaпрaвимo нештo великo и нa терену – рекao је кaпитен Србије, Aлексaндaр Кoлaрoв.