• Почетна
  • СПОРТ
  • Турци прекинули контролни меч: Црвене звезде – Б тим Шахтјора
Прочитај ми чланак

Турци прекинули контролни меч: Црвене звезде – Б тим Шахтјора

0

Фудбалерима Црвене звезде припала је половина данашњег контролног меча на припремама у Анталији против Б тима Шахтјора резултатом 2:0, након што је сусрет прекинут на полувремену.

Парадоксално, утакмица је прекинута на инсистирање особља хотела „Аркадија“. Током првог полувремена падала је киша и дувао јак ветар, а домаћини су проценили да би наставак меча упропастио травнату подлогу терена у оквиру хотелског комплекса.

Представници Црвене звезде и Шахтјора покушали су да нађу заједнички језик са особљем „Аркадије“, али разговори нису уродили плодом и сусрет је прекинут, као и сви остали мечеви тог хотелског комплекса.

Голове за црвено-беле постигли су Михајловић у 16. и Каду у 28. минуту, а тренер Александар Јанковић извео је поставу Весић, Вешовић, Рељић, Микић, Крнета, Мијаиловић, Гаридо, Димитријевић, Милуновић, Михајловић, Каду.

„Штета што нисмо играли и друго полувреме. У првом делу виђен је леп фудбал, јер смо за ривала имали екипу која је динамична, доста трчи и која је првенствено школована и технички одлично поткована. Међутим, шта је ту је, виша сила нас је спречила да играмо и други део. Задовољан сам залагањем свих играча“, изјавио је Јанковић, искавши како још није одредио стартну поставу и да сви конкуришу за место у првих 11.

„Момци су то схватили на прави начин, што је свакако добра ствар. Сви испуњавају све задатке без поговора и на томе им честитам“, казао је Јанковић.

Наредну проверу током припрема у Анталији Црвена звезда има у недељу против румунског Петролула.

(Бета, фото: Спортски журнал)