Прочитај ми чланак

Тодорић: Питање је ко остаје

0

Sport Kosarka Basketball  Nasa Sinalko Liga Partizan Belgrade Serbia Vojvodina(Спортал)
Кошаркаши Партизана МТС освајањем трофеја у Агрожив Суперлиги Србије завршили су сезону. Пре тога, екипа Душка Вујошевића била је најбоља и у АБА лиги. Једино је у Купу Радивоја Кораћа изгубила „трку“. Дан после освајања 12. узастопне националне титуле спортски директор Драган Тодорић сумирао је учињено у претходних неколико месеци.

– Могло је и боље, али смо генерално задовољни. Освојили смо два најважнија трофеја, у регионалној лиги и српском првенству. Једино нисмо успели у српском Купу. Сада се окрећемо припремама за наредну сезону – рекао је на почетку разговора за СПОРТАЛ.РС Тодорић. Да ли ћете задржати постојећи играчки? – Скоро сви имају уговоре и за наредну сезону, али је питање да ли ће и остати у клубу. Познато је да неки од њих нису исплаћени и самим тим уколико желе могу да оду. До јуче смо били концентрисани на финале плеј-офа са Црвеном звездом, а планове за наредну сезону почећемо да правимо већ у наредним данима.

Тада ћемо и причати са играчима. Размишљате ли о појачањима за наредну сезону? – Још је рано за то. Када ситуација са постојећим играчким кадром буде јаснија, односно када будемо знали ко остаје разговараћемо и о евентуалним појачањима – закључио је Тодорић. Иначе, црно-бели ће припреме за наредну сезону почети у августу, а очекује их такмичење у АБА лиги, српској Суперлиги, националном купу и Евролиги.