Прочитај ми чланак

СВЕТСКО, А НАШЕ: Српска компанија на дресовима премијерлигаша!

0

Онлајн игрица Топ 11 фудбал менаџер (Top Eleven Football Manager), српске стартап комапније Нордеус, од данас је нови спонзор енглеског премијерлигаша.

Игрица Топ 11 од наредне сезоне рекламираће се на левим рукавима Стоука, а како је данас саопштио енглески премијерлигаш потписан је вишегодишњи уговор.

Извршни директор Стоука Тони Сколс рекао је да је Топ 11 фудбал менаџер једна од водећих игрица на мобилним платформама.

– Одушевљени смо што смо постали први клуб из Премијер лиге који је привукао у потпуности новог спонзора. Радујемо се дугорочној сарадњи с компанијом Нордеус и њиховим производом Топ 11 фудбал менаџером – рекао је Сколс.

Челни човек Нордеуса Бранко Милутиновић казао је да је поносан што је та компанија почела сарадњу са Стоуком.

– Поносни смо што сарађујемо с једним од најстаријих клубова на свету. Топ 11 фудбал менаџер је једна од најтрајнијих фудбалских игрица на тржишту. Верујемо да дуга историја Стоука представља причу милиона наших играча који могу да се поистовете сада – рекао је Милутиновић.

Игрица компаније Нордеус лансирана је пре седам година и има преко 160 милиона регистрованих корисника у свим земљама света.